Trend

Otvoreno Skladište

lifeX.hr

lana i luka

Lokomotiva i LukA couture ujedinili svoje modne vizije u istom prostoru – SKLADIŠTE.

Sinoć je u Zagrebu u Bulićevoj 4 otvoreno SKLADIŠTE modnih dizajnera Luke Grubišića i Lane Puljić, koji unutar jednog prostora, svatko sa svojom kolekcijom na svoj jedinstven način koegzistira.

Od sada Lokomotiva i LukA couture stanuju na istoj adresi.

Tako će ovo skladište zasigurno postati omiljena destinacija svih ljubitelja individualnog stila.

Ovom modnom druženju prisustvovali su prijatelji Lokomotiva Skladišta: Vanesa Radman, Barbara Nola, Lana Barić (koje su bile odjevene u kreacije Lokomotiva), Jelena Rozga, Ecija Ojdanić, Petra Friganović, Petra Kurtela, Nenad Korkut, Viktor Drago, Saša Joka i brojni drugi.

Lokomotiva vuče i gura punom parom naprijed otvarajući vrata svog Skladišta u kojem će svi zaljubljenici u modu moći pronaći nešto za sebe. Brand koji njeguje profinjenu ženstvenost sa dozom drskosti namijenjen je svim onima koji vole elegantno, posebno i lijepo odijevanje. Uz aktualnu SS14 kolekciju predstavljenu na posljednjem Schwarzkopf Cro A Porter-u, ovdje će se moći pronaći i drugi komadi, majice i modni dodaci iz Lokomotivine kreativne radionice. U Skladištu se uz brand Lokomotiva smjestio već dobro poznati LukA couture, a oba branda nude mogućnost izrade komada po mjeri uz individualan pristup svakoj klijentici. Upravo je to omogućeno u ovom novootvorenom prostoru, u kojem se kroz ugodno i neposredno druženje rađaju nove ideje i ostvaruju želje svake klijentice.

lana

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori