Šareno

Igraonica u centru grada sa sadržajima koji će vas oduševiti

Stara mudra izreka kaže da vrijediš onoliko koliko jezika govoriš. Ako tu mudrost povežemo s  činjenicom ćemo biti uspješniji ako znamo kreativno razmišljati tada je Happy Place internacionalne igraonica apsolutno pun pogodak za vaše klince i klinceze.

Kvalitetno provođenje slobodnog vremena, učenje stranih jezika i razvijanje kreativnosti kod djece ciljevi su koje je zacrtala Suzana Cukrov, idejna začetnica Happy Place internacionalne igraonice, otvorene na Trgu Petra Preradovića 3.

U Happy Placeu, djeca se mogu razvijati kroz kreativne, jezične, grafičke i dizajnerske radionice, a profesori i odgajatelji su redom izvorni govornici arapskog, francuskog, engleskog i talijanskog jezika. Osim cjelodnevnog druženja, djeca mogu doći ovdje samo na sat, dva ili pak ovdje proslaviti svoj rođendan.

Uz prekrasan i funkcionalan prostor te poseban sadržaj ne sumnjamo da će djeca uživati u ovoj igraonici. Rado vrijeme igraonice je od 9 do 20 sati, te nedjeljom od 10 do 18 sati. Što god trebate odraditi u gradu ili naprosto želite samo popiti kavu s prijateljicama na miru to od sada možete učiniti mirna srca jer znate da se vaše dijete odlično zabavlja.

A kada dođete po njega dočekat će vas s novom rečenicom možda na arapskom ili francuskom što mu već bude “cool”. Pa zar nije cool?

Facebook komentari

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *