Muški svijet

Zašto muškarci kupuju Chanel 5?

lifeX.hr

Čak i da nemaju kalendare i da su izgubljeni u vremenu zaposlenici britanske robne kuće Debenhams znati će kada je Božić. Pitate se što je to toliko indikativno? Vjerovali ili ne pred Božićne praznike muška populacija naprosto isprazni sve police na kojim stoji parfem Chanel 5, a uz put pokupe i sve žensko crveno rublje.

I tako već nekoliko godina. Ruth Attridge, glasnogovornica Debenhamsa kaže da su ovaj fenomen nazvali „muška kupovina“ ! Nagli rast prodaje mirisa i rublja počinje par dana prije Božića, a vrhunac doseže sam dan prije Božića. Ruth kaže da muškarci uvijek idu u „last minute“ kupovinu i onda kupuju „na sigurno“ bez ikakve mašte,  a po njima najsigurnije je kupiti parfem i donje rublje.

Očigledno, dugovječnost i popularnost parfema Chanel 5 doprla je i do ušiju muškaraca pa je to jedan od rijetkih ili čak jedini parfem kojem su oni zapamtili ime pa što bi onda drugo mogli kupiti nego Chanel 5. Osim toga, ovo ime se tako lako izgovara i nitko nema problema s frfljanjem čak i kada u kupovinu dođu pomalo „veseli“ s kojim promilom alkohola u krvi.

Dragi muškarci, eto robna kuća Debenhams je otkrila vašu tajnu. Dakle ono što radite je nemaštoviti, last minute shopping!

Konzultiram ženski rod da vidimo što reći na to, no poznajući sveprisutan muški rod, evo mi žene ćemo zaključiti pa bolje išta nego ništa, a na koncu konca Chanel 5 je zaista izvrstan parfem, pogotovo ona jedna kap s kojom žene odlaze u krevet!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori