Životne spoznaje

Otkrijte koja vam poruka baš sada treba u životu

lifeX.hr

Ovdje imate 20 mandali, pogledajte ih i odaberite prvu koja vas privuče, a zatim pročitajte koju vam poruka izabrana mandala nosi baš u ovom trenutku. Vidjet ćete da je jako zanimljivo

1. Sklad
kada govorimo o skladu, zapravo pričamo o ravnoteži. Ova mandala nosi simbol labuda i predstavlja savršenu ravnotežu jina i janga, muževnosti i ženske energije.Ako ste ju izabrali ona vam poručuje da u svoj život trebate dovesti ravnotežu između posla i privatnog života, vlastitih i tuđih očekivanja, zdravlja i obveza. Vjerovatno vi znate u kojoj sferi svog života vlada disbalans.  Presložite prioritete i osluškujete sebe.

2. Iscjeljivanje
Ova mandala simbol je duhovne energije žabe i donosi veliku poruku da vam je neophodno zacijeliti sve svoje rane. Vrijeme je da neke stvari više ne nosite sa sobom i da okrenete novu stranicu. To znači kako je vrijeme za mirenjem s prošlim događajima, opraštanjem svim koji su vas povrijedile ili rezanjem odnosa koji više nemaju smisla i zapravo su štetni. Također, poruka mandale je kako treba manje pažnje obraćati na ishod nečega, a više na trenutnu situaciju.

3. Intuicija
Ova mandala u sebi nosi duh sove. Sova je ptica koja ima ima odličnu orijentaciju i sposobnost traženja svjetla u mraku. Tako i vi imate potrebu zaštiti se od drugih ljudi, zamki i nametnutih mišljenja, pronači svoje vlastito svjetlo u sebi, osloniti se na tu unutrašnju mudrost koja će vas dovesti baš gdje treba.  Jednako tako govori da se ne treba zatvoriti za nove ideje već pažljivo gledati, slušati i upijati.

4. Vizija
Ova mandala ima simboličku energiju bijelog tigra i donosi jasnoću, bistri viziju. Govori kako je potrebno fokusirati se i odmaknuti od mašte. Maštanje je dobro, ali u nekim situacijama se treba malo prizemljiti se i krenuti u akciju jer je došlo vrijeme za praktične stvari u životu.

5. Opraštanje
Ova je mandala sadrži element vode, a govori da sve što osjećamo, volimo i čega se bojimo oblikuje ono što jesmo. Njezin je simbol  je pas, a uz psa je vezana bezuvjetna ljubav, potpuna predanost i osjećaj pripadanja. Mandala vam zapravo govori da treba prestati ignorirate odnose koji vas muče, oprostite, očistite se od negativnih osjećaja kako bi mogli krenuti dalje gdje vas čekaju bolje stvari.

6. Komunikacija
Ova mandala nosi simbol kita i prenosi poruku da treba zaroniti dublje u svoju podsvijest i uspostaviti bolju komuniciju sami sa sobom, ali i drugima. Kada uspostavite vezu sa sobom moći ćete lakše iskazivati svoje želje, pa čak i kada se trebate kompromitirati i zauzeti se za sebe.

7. Mašta
Simbol ove mandale je vilin konjic i predstavlja sposbnost gledanja stvari iz drugačijeg kuta s entuzijazmom i elanom. Njezina poruka je da trebate dopustiti da vaša kreativnost izađe na vidjelo. Da bi to uspjeli prvo što trebate napraviti je smanjiti negativne misli i brigu. Ako razmišljate promijeniti posao i tako maknuti okove koji vas sputavaju da se pokrenete i živite sebe onda  primjer posao. Potrebno je ići za stvarima koje volite, a ne dopustiti da vas strahovi vode.

8. Ljubav
Simbol ove mandale je morski konjic, koji predstavlja sposobnost davanja, primanja i njegovanja. Ona podsjeća na svu ljubav koju imate u životu, ali i na želju za još više ljubavi. Taj plemeniti osjećaj dolazi jedino iz pozitivnog stava i otvaranja prema drugim ljudima. Izolacija nije dobar put  jer vaš duh teži za osjećajem ljubavi.

9. Suosjećanje
Ova se mandala nosi elementa zraka, a njen simbol je slon koji predstavlja empatiju, suosjećanje i shvaćanje. Njezina snažna poruka glasi da se trebate više povezati s drugima i pokušati ih razumjeti bez osuđivanja. Što vše budete shvaćali druge i vi ćete biti bolje shvaćeni. Zapitajte se ponašate li se suosjećajno prema drugima ili im pak oštro i kritički sudite. Osuda i tračanje ne vodi nikuda nego samo privlači negativnosti u život.

10. Snaga
Simbol ove mandale je orao koji predstavlja snagu, poput štita od nesreća i tuga koje život nosi. A vam baš treba snaga, trebate se osnažiti izgradite svoje temelje kako biste odlučnije koračali kroz život. Trebate imati više vjere u sebe i svemir. Vjerujete da je svako zlo za neko dobro, smanjite očekivanja i fiksiranost samo za jedan ishod, dopustite da vam život donese što treba.

11. Inspiracija
Simbol ove mandale je paun, koji predstavlja ljepotu, osjećaj ponosa i jedinstvene perspektive. Upitajte se dajete li doista najbolje od sebe?  Skromnost je vrlina, ali ako ste toliko skromni da ništa ne zahtijevate za sebe vodi u iscrpljivanje. Budite slobodni istaknuti se i tražiti pažnju. Vjerujte u sebe i budite ponosni, a neka vas svako novo postignuće inspirira da tražite bolje i više.

12. Zaštita
Simbol ove mandale je medvjed, koji predstavlja sigurnost, snagu i zaštitu. Ona vam kaže da je dobro ponekada zatražiti pomoć od drugih. ne morate uvijek sve sami. Dobro je biti ponosan ali preponosan nije. U trenucima straha ili bilo koje situacije treba biti dovoljno jak i zamolite za pomoć. Dopustite da nekome da se brine o Vama, to produbljuje odnos i povezuje ljude. Također, ova mandala vas može ohrabrivati ​​da se sukobite s nekim, odnosno da vjerujete u svoju snagu.

13. Samopouzdanje
Ovdje imamo vatru, a uz vatru vežemo lava koji predstavlja dominantnu energiju, karizmu i ponos. Ako ste odabrali ovu mandalu, tada vam je poruka da sami sebi budete vođa i nemojte dopustiti drugima da vas zasjene. Nemojte niti prihvaćati stvari tek tako, a da s njima niste zadovoljni.

14. Motivacija
Simbol ove mandale je konj, koji predstavlja predanost, veliku energiju i sposobnost. Birate li ovu mandalu, tada je to poruka vašem duhu da se prihvatite posla – bez pogovora, odugovlačenja ili isprike. Vrijeme je za pokret, akciju kako biste održali vlastitu ambiciju i ostvarili ciljeve. Ne zaboravite da za rezultat trebate uložiti energiju.

15. Promjena
Simbol ove mandale je zmija koja predstavlja sposobnost skrivanja i odbacivanja kože, kao i strast. Podsjeća  da u životu nekad treba mirovati, ali i prilagoditi se kako bi prikupili energiju za nove promjene. A promjene su nužnost. bez promjena nema rasta. Dakle prvo se umirite i otkrite što vas koči i potom krenite naprijed odbacite staro da bi osigurali prostor za novo.

16. Prilika
Simbol ove mandale je djetlić koji predstavlja optimizam, odlučnost i upornost. Imate li cilj, ne odustajte na prvoj prepreci. već nastavite kucati po vratima dok se ne otvore, Samo tako možemo doći do vrata koji za nas skrivaju čudo. Budite uporniji i nemojte posustati.

17. Stvaranje
Simbol ove mandale je orangutan, koji predstavlja kreativnost i sposobnost stvaranja. Ako ste odabrali ovu mandalu, to označava da ste na životnoj prekretnici u kojoj želite nešto stvoriti te biste to trebali i napraviti – bilo da je riječ o osnivanju obitelji, stvaranju doma, novog posla.

18. Zahvalnost
Simbol ove mandale je bizon, koji predstavlja duboku zahvalnost prema zemljom kojima kroči. jeste li vi zahvalni? Možda ste toliko usmjereni jednom cilju da ne primjećujete male sitnice koje čine život. Poput začina to je ono što čini svakodnevicu lijepom. Mandala poručuje da treba malo zastati, usporiti u životu.,  Da bi dobili veliko budite zahvalni s malim.

19. Instinkt
Simbol ove mandale je morski pas, koji predstavlja primitivno znanje i rad prema vlastitom instinktu. Ukoliko imate onaj osjećaj u želucu i znate da je to ono pravo, poslušajet taj glas bez obzira što je možda neobičan i bez obzira što će vam drugi reći. Poslušajte sebe i krenite tim putem.

20. Povezanost
Simbol ove mandale je vuk, koji predstavlja tradicionalnu mudrost i osjećaj pripadnosti čoporu. Ako je ovo vaš odabir onda se više posvetite drugima, svojim bližnjima , obitelji i partneru. Manje energije rasipaajte na posao i nebitne stvari koje oduzimaju vrijeme.

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori