Šareno

Otkrijte kako “Ne posustani, ne odustani!”

lifeX.hr

Biti privatnik u današnje doba u Hrvatskoj je teško, vrlo teško, a biti poduzetnica čini se da je još teže. Toliko je prepreka, izazova i vrlo često čudnovatih propisa koji nas izluđuju, no to ne znači da trebamo ostati na mjestu i ništa ne pokušavati.

Broj žena poduzetnica raste iz dna u dan, a u Zagreb gotovo da je broj muških i ženskih poduzetnika izjednačen. Žene su se pokrenule i shvatile kako mogu i znaju plivati i u poduzetničkim vodama. 

Najveći strah kojega poduzetnici jugoistočne Europe doživljavaju u svojim poslovnim aktivnostima je strah od neuspjeha. Strah koji je toliko izražen, da kada jednom neuspiju, veliki dio poduzetnika ovog dijela Starog kontinenta ne krene više nikada sa svojim poslovnim aktivnostima. Za razliku od država razvijenog kapitalizma, gdje je neuspjeh sastavni dio uspjeha i to kao naučena lekcija, na našim prostorima neuspjeh je avet poslovanja koji se doživljava tragično i najčešće pogubno po sudbinu poduzetništva.

Upravo s ciljem pokazati koliko neuspjeh treba smatrati normalnim „suputnikom“ na putu prema poduzetničkom uspjehu, poduzetnica Sanela Dropulić, voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, na temelju desetogodišnjeg istraživanja, te održanih više stotina predavanja, kako u Hrvatskoj tako i u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji i Sloveniji, napisala je knjigu koja se bavi krucijalnim propitivanjem poduzetništva – kako biti uspješan.

Na više od 180 stranica autorica knjige “Ne posustani, ne odustani!” otkriva razloge zbog kojih jugoistočna Europa ne doživljava uspješne ljude kao motivaciju i inspiraciju za vlastiti uspjeh, nego najčešće metu osuda, proganjanja, mržnje, tračeva i nerijetko podvala. Knjiga potiče kroz različite vježbe i prije svega promišljanja, jačanje vlastitog pobjedničkog karaktera, razvoja optimizma pa čak i kad nam se čini sve bezizlazno te promiče pozitivno razmišljanje i djelovanje, kao ključni razlog zbog kojega ćemo biti u stanju doći do uspjeha. 

Sva sredstva od prodaje knjige bit će donirana organizaciji besplatnih edukacija za poduzetnice i poduzetnike, kao i sve one koji to žele postati. Knjiga stoji 100 kn (uz troškove dostave), a može se naručiti putem linka OVDJE

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori