Kreativnost

Osvježite svoj interijer s granama

lifeX.hr

1

Imati komad prirode u domu sve je veći trend u uređenju interijera. Ponekada je potrebno tako malo da od naizgled obične stvari napravite nešto doista posebno.

Koliko ste puta hodali prirodom i nailazili na bezbroj grana koje su ostavljene i zaboravljene. Možda kada pregledate ove slike, na te grane više nećete  gledati tako ravnodušno i možda više nećete samo proći pokraj njih već će te ih pokupiti jer ćete znati što sve možete od njih napraviti.

I doista, uz samo malo intervenciju vaše mašte i spretnih ruku te napuštene grane mogu dobiti novi život. Ponekada je dovoljno tako malo, samo ih obojiti i staviti u vazu, ili izlomiti i postaviti oko svijeće u čašu.

Za neke ideje se trebate malo više potruditi, a trebate  imati i određeni alat, no ništa od toga nije komplicirano da sami ne bi mogli napraviti.

Izbušene grane mogu odlično poslužiti za svijećnjak, a ako ih pričvrstite u okvir mogu postati vrlo zanimljiva vješalica ili ih možete uokviriti u stari okvir i objesiti na zid.

Stari stol može postati nešto posve drugo ako po njemu polijepite grane, dobiti će te pravo umjetničko djelo. Ne zaboravite samo drvo pripremiti i zaštititi bezbojnim lako ili ga možete i obojiti u neku od boja ako vama se ne sviđa ovaj naturalni izgled.

Što god izabrali grane će zasigurno donijeti osvježenje u vaš dom, stoga brzo u prirodu i poigrajte  se s njima!

 

2
4 5 6 7 8 9 10 11 12

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori