Poruka dana

Ostanite otvoreni za nove mogućnosti

lifeX.hr

karen

Iako je važno da si postavljamo ciljeve i da krenemo prema njima, moramo uvijek znati da je naš um limitiran i tako sićušan u odnosu na prostranstvo Svemira koji nas okružuje.

Kada kalkuliramo i jasno postavljamo ishod svojih planova, kada razmišljamo našom logikom tražeći najbolje rješenje, moramo biti svjesni da mi ne vidimo jasnu sliku našeg života. Mi živimo samo u jednom segmentu pa ne možemo niti predvidjeti što bi to bilo najbolje za nas. Čim počnemo misliti i govoriti  kako smo pametni i kako samo mi znamo najbolje što nam treba, ulazimo u područje nevolje.

U odnosu na Svemir ili Svjetlost, mi smo kao svijeća na suncu. Stoga dopustimo višem vodstvu da nas dovede do mjesta koje je najbolje za nas, a to se ponekada neće podudarati s našim željama i ciljevima. Budimo otvoreni za neograničene mogućnosti koje su dostupne. One će nas voditi ako odustanemo od kontinuirane kontrole svog života. Tako nećemo ostaviti prostora za djelovanje providnosti, samo ćemo se vrtiti u krugu i raditi iste greške.

Dopustite Svjetlosti da vas vodi i ne budite “zakačeni” na svoje definirane ciljeve.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori