Ah ta ljubav

Osma znakova da imate soul mates vezu

lifeX.hr

twnflm-700x363

                 slika  Tomasz Alen Kopera

Postoje veze između dvoje ljudi koje mogu biti doista posebne. Takve veze ne veže samo tjelesna strast već su povezane na puno dubljim nivoima vlastitih duša. Ako se pitate kako prepoznati te veze evo par smjernica,

1. Imate neobjašnjivu konekciju
Solumates veza ne mora kliknuti na prvu, na početku možete se osjećati čudno u svezi dotične osobe. Čak vas ne mora ni privlačiti, ali će vas svakako taknuti negdje i nećete imati mira. Kada se konačno približite osjećati ćete bliskost, činiti će vam se da se poznate cijeli život.

2. Znate da će vam ta osoba biti vrlo važna u životu
Iako ne postoje činjenice, niti razlozi za koje bi se uhvatili i objasnili razumu zašto, ali vi duboko u sebi znate da će vam ta osoba biti vrlo važna u životu, ma što da se dogodi.

3. S tom osobom postaješ bolja osoba
Vaš soulmates pomaže vam rasti, on izvlači najbolje u vama, ali vas i suočava s vašim manama. Zato takva veza nije samo med i mlijeko, ona je intenzivna i snažna, to je veza u kojoj možete rasti. Jer da bi rasli morate postati svjesni svojih negativnosti i transformirati ih.

Što zapravo znaš o osobi kraj sebe

4. Snažna povezanost
Ova veza daj duboku povezanost. To ne znači da ćete provoditi svaku minutu zajedno. Vaš partner će vam dati prostora da budete svoji, neće vas gušiti, no čak i kada ste razdvojeni osjećat ćete snažnu povezanost.

5. Međusobno ćete učiti jedno od drugog
Ove veze nemaju klasičnu podjelu uloga na učenik-učitelj. Umjesto toga vi ste u isto vrijeme i učitelj i učenik što znači da ćete učiti jedno od drugog.

6. Nećete mijenjati jedno drugog
U ovoj vezi partneri ne misle o partneru da ga trebaju promijeniti i ne upiru prst jedni u drugoga. To ne znači da nisu svjesni partnerovih mana, no međusobno se vole baš onakvi kakvi jesu. Svjesni su da će se partner mijenjati samo ako on to želi, stoga jedno drugom pomažu u tome.

7. Međusobno ste vrlo iskreni
Iskrenost je baza ovog odnosa. Međusobno govore slobodno i iskreno bez ikakvog straha jer znaju da će ih njegov partner razumjeti. Njihova komunikacija puna je tolerancije i ljubavi.

8. Oboje osjećate da ste vođeni višom svrhom
Osjećate da ima nešto puno više od vas i da imate veću svrhu koju trebate ostvariti. Iako ne morate znati koja je to svrha i što konkretno trebate, svjesni ste da tu postoji još nešto što vas vodi. Zbog toga živite otvorenog uma tražeći nove izazove, smjernice i putokaze.

 

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori