Hoteli/restorani

Oslobodite se utega i zaboravite na vrijeme

lifeX.hr

1

Vodimo vas na jedno stvarno neodoljivo mjesto.Za otputovati u bajku ne trebate putovati daleko, tek samo u Italiju. Domus Civita je jedinstveni srednjovjekovna kuća iz  14. smještena u netaknutom srednjovjekovnom selu Civita di Bagnoregia.

Selo se nalazi na izrezbarenim vulkanskim stijenama između dvije rijeke. Do sela se dolazi preko pješačkog mosta koji vodi u vrijeme unatrag 600 godina, mjesto koje će svakom posjetitelju podariti ljepotu i mir.

Kuća se nalazi na vrhu 2600 godine stare etruščanske spilje i 2000 godine stare rimske cisterne. Vlasnik kada je uređivao ovo velebno i nesvakidašnje zdanje nije htio dirati „dušu“ prostora, već mu je samo dodao blagodati 21 stoljeća. Očuvao je sve izvorne ljepote koje su mu se nudile, a njih je oplemenio s mekim i nježnim detaljima. Sve u kući odiše jednostavnošću i spokojem, prepuno mesinga, zlata, s puno bijele boje i svijeća. Tamo vlada prava romantika.

Romantika u Italiji

Luksuzni hotel za doživljaj prapovijesti

Rezidencija ima tri spavaće sobe i može primiti do osam gostiju. Postoje dvije kuhinje, jedna u kući i jedna u pećini koja izlazi na vrt. Tu je i bazen s jacuzzijem  u jednoj od najvećih špilja i jedinstveni vinski podrum unutar rimske cisterne. Sve druge spilje, a ima ih 9, posvećene su umjetničkih instalacijama i skladištenju. Kuća također ima lijepi talijanski vrt sa starom fontanom, otvoreni dnevni boravak, te sjenica s roštiljem za blagovanje na otvorenom.

Domus Civita je dostupan na tjednoj bazi od subote do subote tijekom cijele godine, s cijenama u rasponu od $ 2950 – $ 4950, a naručiti se možete ovdje.

Ne sumnjamo kako bi to bio jedan savršen vikend za skladno malo društvo! Pogledajte i uživajte u ovom zaista fascinantnom prostoru!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori