Osjetite čari glampinga u termama Olimia

Jeste li čuli za glamping? Glamping nastane kada spojite glamour i kampiranje. Mislite li da je to nemoguće, biti u kampu i živjeti u luksuzu??

Naravno da je moguće. I ne samo do je moguće, tu nam je nadohvat ruke u tremama Olimia odmah uz Hrvatsku granicu, malo dalje od Kumrovca.

Terme Olimia u Termalnom parku Aqualuni, ove godine broji mnoge novitete. Uz njihov dobro poznat  tobogan King Kobra ovoga ljeta će se oni željni avanture moći spuštati i na novom toboganu Black cannon specifičnom po brzini i vratolomnom skoku u bazen. Ali nije to najveća novost, ono što će oduševiti mnoge turiste kojih ima sve više i više je otvaranje Glamping Olimia Adria Village. U taj je resort koji nudi luksuzno kampiranje uloženo oko milijun eura. Imali smo čast zaviriti u ovo malo “selo” i okusiti što to doista znači glamping.

Mi smo se oduševili!

Zamislite biti u šatoru, a imati klimu, kuhinju, raskošnu kupaonicu, dok ležite u krevetu možete brojati zvijezde ili se brčkati u posebno dizajniranom jacuzziju, u maloj “rijeci” koja prolazi ispred šatora.

Da vam puno ne pričamo pogledajte sami i samo se zamislite duboko zavaljene u ugodnoj ležaljci dok nebom plove oblaci, a vi pijuckate kavu.

Napravljena su dva odvojen resorta, jedan je sa šatorima za 2 osobe i po danu koštaju 180 eura, a na drugom mjestu su šatori za 4 osobe i dođu dnevno cca 300 eura. Za ovu cijenu svaki dan dobijete i doručak, svako jutro u šator stigne velika košara s domaćim delicijama.

Novi tobogani i u Termama Tuhelj 

Osvježenje će ove godine doživjeti i Terme Tuhelj, jer nakon 12 godina Vodeni planet dobiva adrenalinska pojačanja, primjerice vanjski adrenalinski tobogan duljine 120 metara i 12,5 metara visine te unutarnji tobogan, duljine 55 metara i pet metara visine gdje se može uživati u spustu kroz zatvorenu tubu. Unutarnji tobogan bit će završen do sredine srpnja.

Uz tobogane od kojih je vanjski već ugledao svjetlo dana, u sklopu podzemne garaže u Termama Tuhelj postavljene su dvije punionice za električna vozila, čime su te terme nastavile djelovati u smjeru održivog razvoja. Osim toga, u sklopu Vodenog planeta izgrađen je teren za odbojku na pijesku, a u sklopu vanjske terase Element bara postavljen je dječji poligon za igru.

U Termama Tuhelj u šest mjeseci ove godine zabilježeno je 54.380 noćenja, 21 posto više nego u istom razdoblju prošle godine. Istodobno je ostvareno 3,3 milijuna kuna prihoda što je 16 posto više nego u šest mjeseci 2016. godine. Treba istaknuti kako je Vodeni planet Terma Tuhelj u šest mjeseci ove godine posjetilo 64.808 komercijalnih kupača.

A ako još ne znate što ćete raditi sutra…pravac Tuhelj i bacite se na tobogan. Podjetinjiti s vremena na vrijeme prava je antistresna terapija.

Facebook komentari

  • Podijeli ovaj post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *