Eksterier

Oplemenite dvorište i terase

lifeX.hr

Toplo vrijeme vuče nas iz naših zatvorenih prostora u prirodu, na zrak. Oni koji doma imaju vrtove ili bar velike terase znaju što znači provesti predivnu ljetnu večer vani uživajući u nebu, zalasku sunca, prirodi i mirisu trave.

Kako bi svoj eksterijer što više oplemenili i uživali u njemu nudimo vam neke od genijalnih ideja kako bi i vi mogli pokupiti inspiraciju i svoj eksterijer učiniti savršen.  Kao i u svemu, ljepotu čine sitnice, pa nikako nemojte zaboraviti na njih. Bez obzira na vaše postojeće stolove, stolice, fotelje, ljuljačke ili što li već imate u vrtu, oplemeniti prostor možete na tu vašu već postojeću „bazu“.

Kao prvo odaberite boje i printove i  dodajte puno jastuka na podove, fotelje, stolice. Jastuci svakom prostoru daju posebnost i pravi ugođaj uživanja, zato neka ih bude dosta i raznih oblika, okruglih, četvrtastih, valjkastih, samo pustite mašti na volju. Kombinirajte boje i printove, stavite trakice, rese, mašne i što već imate pri ruci

U atmosferu ubacite lampione, svijećnjake, lanterne, povještajte ih po zidovima, granama drveta, postavljajte po policama, stolovima. Kada ih upalite navečer sve će biti romantično. U neki kutak objesite mrežu za ljuljanje, ona uvijek dobro dođe u svaki prostor jer se svi rado vole odmarati nježno ljuljajući se i gledajući zvijezde.

Ne zaboravite na zavjese, one ne moraju stajati samo na prozoru. Objesite ih u sjenici, iznad ljuljačke, oko lažaljke, tamo gdje imate mogućnosti.  One će svakom mjestu dati poseban ugođaj intime i dašak orijenta.

I naravno biljke neka budu posvuda, sa cvijećem ili bez u raznim dekorativnim loncima vašem vrtu će dati nezamjenjivi dodir prirode i topline.

A kako sve to može izgledati pogledajte samo!

Pogledajte: Ukrasite svoje dvorište svjetlom

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori