Opći uvjeti korištenja

Upotrebljavajući bilo koji dio portala www.lifex.hr automatski prihvaćate sva pravila korištenja i sve njihove izmjene i dopune. Preporučujemo stoga da ih proučite prije nego što posjetite portal.

Smatra se da su korisnici korištenjem portala ili bilo kojega njegova dijela u svakom trenutku upoznati s pravilima uporabe i da su ih razumjeli u cijelosti. Nijedan dio portala ne smije se upotrebljavati u nezakonite svrhe ni za njihovo promicanje.

Lifex.hr posjetiteljima osigurava korištenje sadržaja portala. Svi posjetitelji imaju pravo koristiti se besplatno sadržajima portala ako ne krše uvjete uporabe. Ovaj portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja koji kreiraju posjetitelji te poveznica (link) na vanjske stranice.

Sav sadržaj je objavljen u dobroj namjeri i služi isključivo u informativnu svrhu. Sav sadržaj portala upotrebljavate na vlastitu odgovornost. Lifex.hr ne može se smatrati odgovornim ni za kakvu štetu nastalu njegovim korištenjem. Svi korisnici portala suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja na ovoj internetskoj stranici, te da portal lifex.hr neće biti odgovoran za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja lifex.hr, kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove internetske stranice.

Lifex.hr zadržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove internetske stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne najave te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

Pristup portalu Lifex.hr i svim njegovim sadržajima dopušten je osobama bilo koje dobi, osim ako nije drukčije naznačeno. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima znači da je njihova uporaba dopuštena isključivo osobama starijima od osamnaest godina.

Lifex.hr sadržava poveznice (link) na internetske stranice izvan portala. Objavljuje ih u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. Sadržaje izvan portala korisnik upotrebljava na vlastitu odgovornost.

Prihvaćanjem uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge portala uključivati reklame i različite obavijesti, poruke administratora te slične poruke Lifex.hr-a nužne za redovito obavještavanje posjetitelja portala i funkcioniranje svih usluga i sadržaja portala. Uporabom portala korisnik pristaje na primanje reklamnih poruka.

Odgovori