Šareno

Mijenjate broj GB kad god zatrebate

Idete negdje na godišnji i više ćete surfati po netu? Vjerojatno hoćete! Ali ako je vaš operator Tele2 tada nemate brige. Tele2 od sada daje mogućnost promjene obveznog podatkovnog paketa bilo kojeg dana u mjesecu, a odabrana promjena odobrila bi se odmah.

Naime, do sada je bilo moguće zahtjev predati bilo koji dan u mjesecu, no za primjenu novoodabrane tarife trebalo je čekati prvi dan idućeg mjeseca. Od sada se zahtjev predaje bilo kojeg dana i isti će biti primijenjen odmah.

Korisnici će promjenu obveznog podatkovnog paketa moći napraviti jednom mjesečno, a u slučaju da žele napraviti drugu promjenu unutar istog kalendarskog mjeseca, zahtjev će im biti odbijen uz napomenu da su u tom mjesecu već jednom zamijenili paket i da ga ponovo mogu zamijeniti 1. dana sljedećeg mjeseca.

Naplata paketa će, kao i do sada, biti pro-rate odnosno iznos će biti proporcionalan broju dana koje je korisnik koristio paket. Dakle, kod promjene paketa, korisniku će biti naplaćena oba paketa sukladno broju dana koje je korisnik koristio (npr. ako korisnik 15. u mjesecu prijeđe s obveznog paketa 5GB na BEZBROJ, bit će mu naplaćeno pola naknade za 5GB – 64/2=32kn plus pola naknade za BEZBROJ – 84/2=42kn što je ukupno 74kn).

Promet u paketu daje se uvijek u punom iznosu pa će korisnik imati na raspolaganju puni iznos novog paketa bez obzira koji dan u mjesecu ga zatraži.

Facebook komentari

  • Podijeli ovaj post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *