One su zapravo muškarci

U svijetu je sve više rođenih muškaraca koji su postali žene. Koliko god se neki zgražavali nad tom činjenicom  vrijeme je da prihvatimo takve stvari kao normalna pojava. Kao prvo, tko smo mi da osuđujemo. Ako se svatko od nas odlično osjeća kao muškarac ili kao žena, zašto mislimo da bi se svi u svojoj koži morali tako osjećati?! Najgora stvara koju možemo učiniti je po nama definirati svijet. Svi mi smo samo jedinke sa vlastitim stavovima, iskustvima, potencijalima, karakteristikama, znanjima, mogućnostima,  kapacitetima i svem ostalom i kao takvi jednistveni smo na svijetu.  Pa ako smo mi jedinstveni, dajmo pravo i drugima da budu jedinstveni. Ako ste vi odlično spojeni sa svojim muškim spolom i čak ponosni na sebe, dajte mogućnost da drugi nisu.

A sada lijepo bez ikakavog osuđivanja pogledajte ove zanosne žene koje su zapravo muškarci.

Na slici gore je Andrej Pejić  poznati mode koji jednako savršeno nosi žensku reviju Jean Paul Gaultiera, kao i mušku kolekciju Marc Jacobsa. Andrej ja također rangiran na 18.mjesto na TOP 50 Male Models listi, i istovremeno je uvršten na listu 100 najsexy žena na svijetu ( na 98. mjestu).

Teško je povjerovati da je ova zanosna žena na slici Claudia Charriez zapravo rođena kao muškarac. To je nije spriječilo da postane svjetski top model.

Tajlanđanka Sirrapassorn  Atthayakorn dobila je titulu Miss International Queen 2011. Da i ona je bila muškarac.

Caroline “Tula” Cossey (rođena Barry Kenneth Cossey) je engleski model, jedna od najpoznatijih trans žena na svijetu. Cossey je imala malu ulogu u filmu o Jamesu Bondu The George Lazenby i pozirala za Playboy, i napisala autobiografiju o svojim iskustvima kao transseksualac model i glumica pod nazivom “I Am Woman“

Brazilska manekenka Roberta Close bila je prvi pre-operativna transseksualac model koji je pozirao za brazilsko izdanja Playboya. Nakon operacije 1989, pozirala je gola za brazilski muškom časopisu pod nazivom Sexy te je zatim nominirana za titulu  “najljepše žene u Brazilu“.

Indijka Malika je trans žena koja je napravila četiri operacije i bezbroj drugih medicinskih postupaka kako bi postala žena. Kaže da otkad zna za sebe osjeća se kao žena.

Brazilska Lea T. rođena kao  Leandro Cerezo , ali to je nije ju spriječilo da postane jedan od najpoznatijih modnih transseksual-modela u industriji danas. Lea je postala muza visoke modne kuće Givenchy.

Rođena kao  Darrell Walls 1985, postala je američki model Isis Kong i stekla slavu kada se kao prvi transeksualac u povijesti  pojavila na reality show America ‘Next Top Model. Isis se natjecala u dvije sezone tog showa.

Argentinka Florencia De La V počela je život 1976. kao  Roberto Carlos Trinidad, ali je u međuvremenu otišla na operaciju i postala poznata glumica. De La V se pojavljivala u sapunicama, u časopisima, u klubovima, a bila je i  urednica časopisa. Trenutno je udana (za muškarca)  i postakla je majka dvije bebe koje je rodikla surogat majka.

Chamila Asanka je model sa Šli Lanke i poznata u modnom svijetu.  2011. godina bila je i natjecateljica  u izboru Miss International Queen.

 

via:oddee.com

Facebook komentari

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *