Šareno

Nevjerojatna priča o djevojčici koja se igra s kobrama

lifeX.hr

 

Da djeca vole razne životinje to svi znamo, ali imati za „prijateljice“ zmije i to ni manje ni više nego 6 opakih kraljevskih kobri baš i nije nešto što bi nam razvuklo osmijeh na lice.

Osmogodišnja Kajol Khan živi u indijskom selu Ghatampur u Uttar Pradeshu u obitelji s šest sestara, dva brata i šest kobri. Njezin otac Taj Mohammas već 45 godina radi kao lovac na zmije i to je nasljedio od svog oca i tako već generacijama unazad. Kako to biva u Indiji, otac je mislio da će svoju vještinu prenijeti na svog najstarijeg sina, ali nije ispalo tako. Još kao mala beba Kajlo je stalno puzila oko zmija i uživala u njihovoj prisutnosti. Iako već ima mnogo ugriza po rukama, trbuhu, licu mala Kajlo se ne odustaje družiti sa svojim ljubimicama. Znamo da je ugriz ovih zmija smrtonosan, no ova čudnovata djevojčica svaki se puta u potpunosti oporavi od ugriza zahvaljujući očevom biljnom lijeku koji je obiteljska tajna prenošena generacijama.

Kajlo kaže: „Ma boli me kada me ugrizu, ali to je uvijek moja greška jer ih ja stalno zadirkujem!“

Kajlo je prestala ići u školu kako bi stalno bila s ocem u lovu. Njena majka Salma Bano nije sretna s takvim odabiro, ona bi voljela da se prestane igrati sa zmijama i nastavi ići u školu kao sva ostala djeca. Majka brine i kakao će njena draga kćerkica naći muža i udati se u budućnosti ako nastavi ovako, no malu Kajlo očito boli briga za to, ona je ionako najsretnija u društvu svojih „kobrastih“ prijateljica i to joj je sasvim dovoljno!

I sada recite da ovaj svijet nije zanimljiv….kakvih sve priča živi na ovoj našoj lopti šarenoj, jedinstvenih i bez obzira na sve tako predivnih!!

 

via:

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori