Trend

Novi proizvodi za njegu tijela iz srca Provanse

lifeX.hr
1Le-petit-marseillais

Poznata linija proizvoda za njegu tijela Le Petit Marseillais tvrtke Johnson&Johnsonstigla je na domaće tržište.

 Ljubitelje opojnih i zavodljivih mirisa Le Petit Marseillais vodi ravno u jedinstvenost i čarobnost francuske pokrajine Provanse. Kozmetika je inspirirana autentičnošću, jednostavnošću i tradicijom jugoistočne Francuske, čiju posebnost i lagodnost uživanja u životu dočarava kroz bogatstvo mirisa poput lavande, ružmarina, bademovog ulja, kamilice, maslina te začinskog bilja.
Le Petit Marseillais jedan je od najuspješnijih francuskih brandova, a na domaće tržište dolazi sa širokim portfeljom proizvoda za njegu tijela te sredstava za njegu kose. Zaštitni znak Dijete odjeveno u mornara sjedi u marseljskoj luci i gleda brodove kojima se dovoze sastojci za obogaćivanje čuvenog ‘Savon de Marseille’ sapuna koji je cijenjen je kao jednostavan, učinkovit,  prirodan i čist, autentični regionalni proizvod prožet  tradicijom i kulturom.
Magičnost Le Petit Marseillais sapuna, šampona, gelova za tuširanje i krema za tijelo počiva na tradicionalnom francuskom ‘know-how’ receptu brižnog odabira sastojaka i namirnica kada je riječ o njezi tijela i duše, a u ovom slučaju pedantnosti u kvaliteti i dugovječnosti proizvoda pridružena je vrijednost i inspiracija autentičnom kulturom, prirodom, mirisima i atmosferom Provanse, uz dašak Mediterana s kojim ova pokrajina graniči.
 2le-petit-marseillais-2
Jedinstveni mirisiLe Petit Marseillais gelovi za tuširanje ugađaju osjetilima podsjećaju na pejzaže Provanse te unose emocije u život tijekom tuširanja i čine ga čudesnim iskustvom. Osnova proizvoda je biljnog podrijetla i lako je biorazgradiva. Dolaze u mirisima vanilije, slatkog badema, cvijeta naranče, bijele breskve i nektarine, meda od lavande
 3le-petit-marseillais-4
 Za njegu kose Le Petit Marseillais nudi tri linije proizvoda. Za suhu i oštećenu kosu s karite nlijekom i medom namijenjenu prehrani suhe i oporavku oštećene kose, za obojenu kosu s uljem šafranike i ekstraktom borovnice namijenjenu jačanju kose oslabljene bojanjem te održavanju sjaja obojene kose i za normalnu kosu s ekstraktom jabuke i lista masline.
 4le-petit-marseillais-1
Le Petit Marseillais nudi i jedinstvene mediteranske recepte balzama i mlijeka za tijelo za hidrataciju vrlo suhe kože s karite maslacem, uljem slatkog badema i arganovim uljem te karite maslacem, eteričnim uljem kamilice i mlijekom smokve.
Le Petit Marseillais  proizvodi dostupni su u svim boljim dućanima diljem Hrvatske od 05. svibnja 2014.
via: ogledaloonline.hr

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori