Moda

Novi hrvatski brend ručno rađenih naočala

Svatko ima svoj san, no vrlo rijetki su oni koji se usude i ostvariti ih. Svi smo svjesni situacije u Hrvatskoj i svi svakodnevno kukamo, ali ima i onih koji ne kukaju već traže načine kako napraviti nešto.

Tako je i Dario Filipović dobio ideju o stvaranju svog brenda naočala i nije samo ostala ideja on je to i ostvario. Sam je dizajnirao sve naočale, sudjelovao u njihovom stvaranju i sada je upravo završio snimanje kampanje za svoju prvu kolekciju sunčanih naočala jednostavnog imena “Ljeto 2017.”

“U tvornicu sam dolazio oko devet ujutro i dok su radnici bili tamo, radio sve što i oni sa njima i bez njih. Nakon što su završili smjenu, otišli su kući, a ja sam ostao i radio ono što sam mogao odraditi bez njih do kasnih večernjih sati. Završavao sam uglavnom oko 23 sata, mada sam znao ostati i duže. Vrijeme je prolazilo kao brzi vlak, ali svakim danom bili smo bliže završetku,” prisjeća se Dario stvaranja svoje prve kolekcije.

Ako želite proniknuti u čar Barrel Bay sunčanih naočala, evo i nekoliko detalja o samoj srži kolekcije.AuthorNaočale Author pružaji zavidnu ergonomiju te klasični oblik koji podjednako dobro pristaje i curama i dečkima. Kvalitetni materijali i vrhunska UV 400 mirror stakla naočalama daju kvalitetu i klasičan dizajn. Prisutne su šarene boje koje vrlo dobro idu uz gotovo sve odjevne kombinacije.

Professor

koji zrači unikatnošću i željom da se istakne iz mase. Kombinacije boja su raznolike i u kolekciji se može naći ponešto i za elegantne i casual kombinacije.

Prati ga luckasti i pomalo lucidni Lenon’s Bridge koji će zasigurno plijeniti poglede onih koji bi htjeli biti posebniji, zračiti iskrenošću i u potpunosti se i spontano izraziti.

Metalna kolekcija sastavljena je od modela Aviator i Lenon. Oba modela dolaze u dvije završne obrade – Nickel i Zlato. Boje prate kolekciju pa će i klasičari morati pristati na kompromis i pristati na šarenolikost.

 

Za klince i klinceze tu su Mini Author stilizirane naočalice sa vrhunskom UV 400 zaštitom za male okice u razvoju. Mini Author

Inspiriran je velikim Authorom i dolazi u dvije kombinacije boja – nešto za dečkiće i nešto za curice. Mogu se kupiti u dvije veličine – S za malene do 6 godina i M za djecu od 6 do 12 godina.

Sve naočale ručno su izrađene u Tvornici naočala d.o.o. smještenoj u Tomislavovoj ulici u Zagrebu, stakla nabavljaju iz Italije.

Upravo je završeno i snimanje prve kampanje u kojem je sudjelovala trenutna Miss Hrvatske Angelica Zacchigna.

Za sada ih možete kupiti na webshopu, a uskoro i trgovinama diljem Hrvatske. Cijena naočala je 499,00 kn.

 

 

Facebook komentari

  • Podijeli ovaj post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *