37 godina nakon provokativne kampanji za Calvin Klein traperice  gdje je tada teen zvijezda Brook Shields podigla svoje obrve i izjavila da ništa ne stojim između nje i njezinih traperica, naš poznati fotograf Šime Eškinja napravio je i korak dalje. 

Za snimanje kampanje „Nothing to wear but Durié“ Šime je ogolio mnoga poznata imena hrvatskih i svjetskih modnih pista. Marina Mirt, Lidija Lešić, Jelena Rundek, Antonija Gogić, Anastazija Đurić, Patrik Cvetko i Nikola Kamenarić skinuli su sve sa sebe i pred objektivom našeg cijenjenog modnog fotografa pokazali kako je dobar osjećaj nositi samo Durié naočale.

Pariški modni brend Durié predstavlja svoju prvu, limitiranu kolekciju naočala naziva Boulevard Beaumarchais. Crno-bijeli uzorak naočala vjerojatno je poslužio  kao inspiracija scene i crno bijelih fotografija za kampanju.

Naočale se mogu pronaći u pet različitih modela, a ručno su proizvedene u Sloveniji i Italiji. Osim originalnog printa i ručne izrade, odlikuju ih i visko kvalitetna stakla sa UV zaštitom 400.

Durié je novi brend, osnovan 2017. godine sa sjedištem na pariškoj adresi u Boulevard Beaumarchais, po čijem imenu je i prva kolekcija naočala dobila ime. Iza imena branda stoji Dushka Durie, dugogodišnja dizajnerica grafičkih motiva i tekstila. Ediciju naočala Boulevard Beaumarchais krasi crno-bijeli uzorak koji svojim vijuganjem i eklektičnošću iz modela u model čini svaki primjerak naočala autentičnim. Bilo uz elegantnu ili casual kombinaciju, zasigurno će vas istaknuti iz mase. Ukratko rečeno, one su stylish, chic, retro i klasik u jednom.

Inspiraciju za svoju prvu kolekciju Durié naočala  Dushka je pronašla u neo-pankerskom razdoblju chic osamdesetih, nošena na valu muzike čiji beatovi krase novovalski elektronski zvuk. Buka, moda, punk, osamdesete,  So, let’s dance with Durie!

Make up kampanje potpisuje Mihaela Dodić, a za kosu modela bio je zadužen Darijo Šuta za GT Salon. Durié naočale ekskluzivno se mogu pronaći u prodaji u concept store-u Hysteria u Teslinoj 9 u Zagrebu i u Arteriji u Vuškovićevoj 5 u Splitu.