Ljepota

Nikel online savjetnik za kožu, jeste li probali?

Kada si želimo kupiti neki od proizvoda za njegu kože i kada krenemo u istraživanje jednostavno se izgubimo. Na tržištu ima toliko toga pa bi nam svaki savjet dobro došao.

Tako je naš domaći brend Nikel osmislio odličnu aplikaciju s kojem ćete brzo i lako doći do željenog proizvoda. Ukoliko volite prirodnu kozmetiku, a tko je ne voli, ne sumnjamo da se nećete zaljubiti u Nikel proizvode.

Ako do sada niste znali izabrati pravi proizvode za sebe uz pomoć ove aplikacije možete naći pravi proizvod za sebe, vrlo jednostavno i brzo. kada kliknete na savjetnik  za njegu prvo možete odabrati trebate li proizvod za lice, tijelo ili područje oko očiju i usana, a onda ulazite u dublje analize. Ako ste npr. izabrali proizvode za njegu lica trebati ćete odabrati kakva vam je koža na licu, a za to imate i pomoć.

Ako ste recimo izabrali da vam je koža na licu suha tada još trebate otkriti koje još probleme imate uz suhu kožu.

Na kraju se prikažu svi proizvodi koji su namijenjeni baš ovom tipu kože i problemima koje imate.

Ova aplikacija uštedjeti će vam vrijeme i dobiti ćete brze odgovore, pa pri izboru svog idealnog proizvoda nećete pogriješiti.

Ne zaboravite da uz biljke iz netaknute prirode hrvatskog podneblja, za zdravlje, ljepotu i mladost vaše kože, Nikel koristi i inovativne djelatne komponente uglednih svjetskih istraživačkih laboratorija koji posjeduju vrhunske biotehnologije u službi prirodnih supstanci. Uz kvalitetu, ovi sastojci jamče optimalnu učinkovitost i bioraspoloživost.

Budite sigurni da ste svojoj koži dali najbolje!

 

 

Facebook komentari

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *