Kreativnost

Nećete vjerovati što sve možete od starih stolica

lifeX.hr

stolice naslov

Retro stil već dugo je jako omiljen među dizajnerima. Možda negdje u duši tugujemo za onim dobrim strim vremenima kad je sve bilo drugačije, kad su  jabuke mirisale na jabuke, kad nam je baka kuhala juhu 2 sata, kada smo se puno više smijali i bili neopterećeni mnogim stvarima kojima danas jesmo.

Ta vremena ne možemo vratiti, ali možemo vratiti neke stare komade namještaja i podariti im novi život. Zato danas pričamo o starim stolicama. Stare drvene stolice iako baš nisu bile argonomske i ne tako udobne za sjediti ali imaju posebnu draž. Ako imate takve stolice i više ih ne koristite kao stolice, nemojte ih baciti, vratite im život.

Pitate se kako?

Danas ćemo vam dati nekoliko ideja što sve možete napraviti od starih stolica. Bilo što napravili bit će zanimljivo. Ako vam trebaju police i vješalice one će izvrsno poslužiti za tu svrhu. Samo malo alata, boja i truda i možete dobiti zanimljivu i inovativnu policu. Od njih možete i napraviti klupe u vrtu ili za balkon.

Ako stolice imaju zanimljiv naslonjač, odrežite ga pa neka posluži kao okvir za slike. Biti će vrlo šik. Iskoristite ih za cvijeće, napravite rupe u koje ćete objesiti posude s cvijećem pa takve instalacije poslažite u vrtu. Ako imate kućnog ljubimca možete mu složiti posude za hranu i vodu u njih.

Ako baš i niste spretni, dovoljno je da stolice samo obojite i stavite negdje u kut ili kraj kreveta umjesto noćnog ormarića. Iskoristite ih za bilo što, neka vam ukrase prostor i donesu dašak topline i mira naših baka.

stolice

 

stolice 2

 

 

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori