Kreativnost

Nećete vjerovati da je sve napravio sam

lifeX.hr

RA

Umjetnost živi u nama. Pravi dokaz za to je Ra Paulette. Da bi stvarali čuda, sudeći po Rau treba živjeti sebe i slušati svoju strast. Ovaj 67-mo godišnjak koji je nekada bio u mornarici, a nakon toga došao u Meksiko i odlučio se postati lutalica koji je radio sve što je stigao. No, onda jednoga dana zaljubio se u pješčane stijene Meksika i tu odlučio napraviti svoj dom.

Za ovaj posao trebali su mu kolica, pijuk i malo žbukarskog alata. Njegov  jedini pomoćnik bio je njegov  pas. Sama priča možda ne zvuči spektakularno sve dok ne vidite što je napravio od spilje. Bez proračuna, arhitekta, dizajnera, umjetnika, bez ikakve pomoći, sam sa svojih 10 prstiju. Njegov jedini odgovor je da je to njegova strast i da je uživao u svakom trenutku stvaranja. Bez ikakvih nacrta ili planova puštao je da se sve stvara iz trenutka, iz srca. Njegov jedini vodič bilo je nadahnuće.

Ovaj spiljski Gaudi doista je poseban, a njegov rad veličanstven. Nakon što ovo vidimo možemo si samo postaviti pitanje koliko smo mi spremni daleko ići da bi živjeli svoje strasti?

Odgovor ćemo  naći negdje duboko u nama, a što ćemo napraviti s tim odgovorom u našim je rukama. Tko je dovoljno hrabar nešto će i napraviti!

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori