Kreativnost

Napravite Uskrs o kakvom maštate

lifeX.hr

naslov

Tek što smo se oporavili od Božića, stiže nam  Uskrs i sa sobom donosi dah novog buđenja, a svi volimo takav osjećaj zar ne?

 

Da bi vam Uskrs bio još ljepši, uz dobru hranu nikako nemojte zaboraviti urediti i prostor, pogotovo stol. Ljepota blagdanskog ozračja svakako će stvoriti poseban ugođaj i utjecati na dobro raspoloženje .

Postoji toliko toga što možete napraviti, čak vam i ne treba puno ulaganja jer uz malo kreativnosti možete napraviti svašta. Prije nego što krenete u akciju odlučite se za boje. Uskrs voli boje pa budite slobodni u odabiru. Možete odabrati jednu, dvije, tri boje ili ako se ne možete odlučiti izaberite sve, neka bude šareno.

Zelena i žuta uvijek odlično idu za Uskrs i super se nadopunjuju. Proljeće je puno narcisa, tulipana, jaglaca, šumarice, a i grane forzicije odlično će se uklopiti u priču i donijeti dašak topline sunca No, zelenoj možete dodati i narančastu ili ružičastu, izgledati će vrlo veselo. Ako želite nešto nježnije upustite se u pastelne nijanse ružičaste i ljubičaste. Naberite jorgovan, a jaja obojite u njegove nježne nijanse boja, neka sve bude prozračno. Za lepršavost dodajte i malo perja i stolnjake s čipkom.

Volite li plavu, ostanite u plavoj, zašto ne. Igrajte se nijansama, tirkizna boja može biti osvježavajuća. Na stolu napravite gnijezda od grana i u njih stavite obojana jaja u blagim plavim nijansama.

Ako ste neodlučni u svezi boja zašarenite stol svim bojama. Izvadite sve što imate od ukrasa i nadstolnjaka, koristite cvijeće, neka ubrusi budu u različitim bojama, uzmite staklo u boji i šarena jaja. Sve rasporedite po stolu i uživajte u veselju boja.

Što god izabrali i kako god uredili vaš stol i prostor, uživajte u blagdanima i budite sretni i veseli.

uskrs

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori