Hoteli/restorani

Nakon što su rekle sudbonosno DA, otvorile su izraelski restoran

lifeX.hr

kako da ne

Prošlog tjedna u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu, na broju 59, otvoreno je zanimljivi restoran još zanimljivijeg imena Kako da ne. Priča oko restorana je jako zanimljiva, njegove vlasnice su Izraelke Iffat i Ayalet koje su prije par mjeseci razmijenile svoje bračne zavjete u Zagrebu, a onda odličile pokrenito i zajednički posao. Kako vole hranu, a prije nekoliko godina u Izraelu su već pokrenule posao s hranom, odlučile su se za restoran i to u Zagrebu. Kako  i jedan i druga vole Hrvatsku sa zadovoljstvom su dpnijele zaključak da se presele u Zagreb i tu ostanu.

Prostor su pronašle u Tkalči i bacile se naposo. Htjele su da im interijer bude ugodan i da se gosti osjećaju kao doma u dnevnom boravku. Ponuda je bazirana na izraelskoj kuhini, rade humus, jela s tahinijem, falfale kao i mnoga druga omiljena jela iz njihove domovine. Izraelska kuhinja je ukusna pa uopće ne sumnjamo da gosti neće biti oduševljeno ponudom.

Iffat i Ayaler želimo puno puno sreće u poslovnim vodama i neka Kako da ne bude mjesto u koje će turisti, a i Zagrebčani rado zalaziti.

1-656x517

40A7969-656x820

kdn

kdn1

kdn2foto: Borko Vukosav

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori