Hoteli/restorani

Najmanji restoran na svijetu

lifeX.hr

Solo-Per-Due-restaurant-550x412

Znate li da postoji najmanji restoran na svijetu? Ako ne znate pročitajte ovu zanimljivu priču.

Restoran  „Solo per due“ nalazi se u gradu Vacone i Italiji. Kao što samo ime kaže ovaj restoran nože primiti samo dvoje ljudi na večeru, jer se tamo nalazi samo jedan stol i dvije stolice.

Ovdje nema gužvi, nema redova, morate se unaprijed najaviti, a zbog svoje popularnosti u njega dolaze turisti iz cijelog svijeta, pogotovo oni zaljubljeni. Ako hoćete nešto papati u ovakvim uvjetima cijena obroka po osobi je 250 eura, ne uključujući vino i šampanjac. No, bez obzira na cijenu restoran nema prazni hod. Ideja iza ovog jedinstvenog restorana je da gosti uživaju pravoj intimnost i uz punu pozornost  osoblja jer sve što se radim radi se samo za njih.

Restoran je smješten je u zgradi iz 19. stoljeća, u neposrednoj blizini ruševina drevne vile u kojoj je latinski pjesnik Horacio nekada živio, pa osim domaćih delicija kao što su ekstra djevičansko maslinovo ulje, ovčji sir, svježe tjestenine i lokalni slatkiši. Na kraju svog čarobnog ručaka ili večere, klijenti su zamoljeni napisati svoje dojmove u knjigu sjećanja koja je puna predivnih riječi i emocija.

Eto, ako vam je želja bila napraviti restoran, a nemate dovoljno novaca, biti će dovoljan i jednosoban stan u kojem će mirisati zanosna hrvatska ljubavna kuhinja za dvoje sretnih i zaljubljenih. Za naše uvjete i 250 eura za par će biti primamljiva cijena! Pa što se čeka!

Romantika u Italiji

Na večeru 80 m pod zemljom

Ručak u vodopadu

Solo-Per-Due-restaurant3-550x343

Solo-Per-Due-restaurant2-550x458

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori