Trend

Nagrada iz snova

lifeX.hr

Polako ali sigurno bliži se Europe future fashion u Splitu. Strasti su postala uzavrele nakon objave prestižne nagrade koju će dobiti netko od sudionika ovog modnog događaja u našem cvitu mediterana!

Najbolja kolekcija studenata na Europe future fashion dobiva kao nagradu besplatno sudjelovanje na prestižnoj američkoj modnoj manifestaciji
Poznati tjedan mode u Americi – Charlotte Fashion Week (www.charlottencfashionweek.com) koji će se održati 12-15. rujna 2012 u Sjevernoj Karolini u Americi, postao je službeni partner manifestacije Europe future fashion. Kao rezultat međusobne suradnje, osim razmjene dizajnera s ova dva tjedna mode, najbolji student prve večeri u Splitu dobiti će kao nagradu besplatno sudjelovanje na Charlotte Fashion Week sa svim pokrivenim troškovima smještaja. Studente kojima se pruža prilika da prezentiraju svoje kolekcije među najboljim stručnjacima u Europi očekuje još mnogo nagrada i iznenađenja. Svi studenti mogu poslati upit za dodatne informacije na službeni mail manifestacije info@europefuturefashion.com .

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori