Trend

Muza za sva vremena koja vas može toliko toga naučiti

lifeX.hr

kate

 

Ona je bad girl, buntovna i sklona porocima, odvažna i izgubljena u isti tren, snažna, a tako krhka, nju volite ili ne. Mnogi se potajni dive njezinoj slobodi duha i borbi da bude to što je!

 

Posrnuli britanski supermodel Kate Moss bez obzira na godine i dalje je modna ikona koja ostavlja bez daha mnoge ljubitelje mode iz godine u godinu. Mlakog pogleda, vitke linije zbog koje je često puta bila osuđivana od strane medija, visoka samo 170 centimetara, netipične ljepoteušla je u modni svijet sa samo 14 godina i vjerojatno će tu ostati još godinama.

Muza mnogih dizajnera, nosila je i nosi revije najvećih modnih imena, snima kampanje, editorijale, glazbene spotove i svaki put je drugačija i nova. Utjelovila je izgled heroin chica,  njezin izgled napuštenog djeteta i nemoguće mršavo tijelo prava je suprotnost prijašnjih manekenki koje su imale više oblina, djelovale ženski puteno i profinjeno. Iako nije ljepotica za kojom će uzdisati muški rod ona je najfotografiranija žena na svijetu, pojavila se na više od 300 naslovnica časopisa tijekom razdoblja od 28 godina.

Gledajući je toliko toga možemo naučiti od nje. Pokazala je svijetu koliko je krhka i nježna kada je padala i posrtala, ali bi se svaki puta kao feniks digla iz pepela i nastavila dalje još jača i bolja.

Žene obožavaju njezin stil, fotoreporteri je prate na svakom koraku, a kritičari hvale svaku kombinaciju koju nosi na ulici ili crvenom tepihu. Njezin vizualni identitet samo je manifestacija njezine osobnosti i zbog toga svaki komad odjeće na njoj djeluje tako superiorno. Odjeća ne nosi nju već ona daje pečat toj odjeći. Zbog toga je Kate posebna i tako jedinstvena.

Svoju ljubav prema modi pokazala je i dizajniranjem kolekcije za Longchamp londonski high street brend Topshop.

Njezini dnevni outfiti su jednostavni, ali uvijek začinjeni komadom koji svakoj kombinaciji daje točku na i. Večernje toalete odišu bezprijekornim glamurom i ženstvenošću. Popularizirala je skinny crne jeans hlače, kožne jakne, marame, pripijene haljine iznad koljena i bunde.

Naučite od Kate, pronađite svoj sttil, pitajte ste kakva ste žena, kakva je vaša energija, koja je poruka koju šaljete svijetu, i neka sve ono što obučete odiše vama i tom energijom bez obzira košta li nešto 100 il 5000 nečega, sasvim svejedno!

Uživajte u odjevnim kombinacijama Kate Moss i uživajte u sebi!

Sanja Mrvelj

 

KM

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori