Trend

Must have: neobične bluze golih ramena

lifeX.hr

Ove godine moda je vrlo zanimljiva i jako kreativna, pogotovo bluze koje su definitivno must have komadi. Zgodno je što se odlično mogu spojiti sa trapericama, suknjama svih oblika kao i trendi hlačama s visokim strukom.

ovim bluzama nije odolio niti jedan dizajner pa ih ima doista maštovitih i zanimljivih krojeva, a ono što je je zajedničko ovim svim bluzama je to da otkrivaju gola ramena. Gola ramena će ovo ljeto biti neizostavna na svim ulicama, plažama i noćnim izlascima.

Bluze većinom imaju puno volana, prugice su omiljene, a mogu biti i asimetrične. Ako niste ljubitelj volana možete napraviti nešto kao na predzadnjoj slici, bez volana, slojevito i asimetrično, a plava nebeska boja je pun pogodak za tako nešto.

Ne zaboravite na rukave, poigrajte se s njima, širinom, dužinom, volanima, stavite samo jedan, sve varijante su tražene i ni s jednom nećete pogriješiti.

  1. bluza FLOW THE LABEL; 2. bluzaISA ARFEN; 3. bluza VICTORIA VICTORIA BECKHAM 4. bluza RACHEL COMEY;  5. bluza PETER PILLOTO 6. bluzaANTONIO BERARDI; 7. bluza ISA ARFEN

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori