Muški svijet

Muškarci nisu multipraktici

lifeX.hr

ruze

Znamo da je muški mozak drugačiji. Vrlo jednostavnim jezikom rečeno kada muškarac gleda nogomet, onda samo gleda nogomet i na ništa više ne može obratiti pažnju.

Dobro, istina je da u međuvremenu samo na tren svoj fokus prebaci  na pokret ruke u kojem se nalazi pivo, i to je to. Muškarci to ne rade zbog toga što drugačije ne žele jer su previše komotni ili su eto previše lijeni, istina je da oni jednostavno ne mogu drugačije. Muškarci nisu multipraktici poput žena da mogu u isti trenu raditi i razmišljati o više stvari bez ikakve frke. Iz tih razloga žene, sudeći po sebi, traže da su i muškarci takvi, a to je nemoguća misija. Zbog toga se lome mnoga koplja i stvara nepotrebna tenzija. Žene moraju shvatiti da muškarcima neke stvari nisu u prirodi pa ne treba pred njih stavljati takve zahtjeve niti očekivati da će ih ispuniti jer će vas uvijek razočarati, a vi dragi muškarci shvatite da vam je to nedostatak kojeg ponekada vrlo lako možete nadoknaditi.

Pitate se kako će te nadoknaditi nešto što nemate?

Odgovor je vrlo jednostavan, koristite blagodati tehnike. Evo kratke poduke!

Većina se muškaraca nikada ne sjete godišnjice braka, rođendana i sličnih obljetnica koje su ženama nadasve važne. Svi ti zaboravni muškarci to zaboravljaju ne zbog toga što im nije stalo već zbog toga što te podatke uz svakodnevne brige ne mogu nositi u glavi. Jednostavno se ne sjete. I onda dođu doma i nemaju pojma koji je dan, a dočeka ih žena s nosom do poda od uvrijeđenosti i eto fajta.

Dragi muškarci, izbjegnite krizne situacije, baš kao na poslu! Menadžerirati u životu je vrlo slično upravljanju u bilo kojem poslu. Postoje planovi i podsjetnici. Dakle neka vam ne bude teško jednom godišnje u svoj mobitel ubaciti sve te posebne datume i osigurati da umjesto vas sva ta čuda tehnike razmišljaju i podsjećaju vas kada što trebate napraviti. Kada dobijete obavijest da sutra imate godišnjicu nije nikakav problem nazvati restoran i rezervirati mjesto za večeru ili tek samo kupiti čokoladu ili cvijet. Važno se je sjetiti, to je svakoje ženi jako drago,one vole takve stvari i to im je bitno, jako bitno, nekakav dokaz da vam je stalo i da ih volite. Pa kada to znate, danas vam nikako nije teško osigurati podsjetnik na te, za nju važne stvari.

A zamislite da još u taj vaš mobitel ukucate nasumice tri datuma godišnje kada će te joj iz čistog mira donijeti cvijet i reći da je volite. Naravno ovo sve govorima u slučaju da stvarno volite svoju ženu ili djevojku, onaj drugi slučaj uopće nećemo ni zamišljati.

Dakle, kao što vidite, vrlo je lako biti savršen muškarac, ako se samo malo potrudite. A to je zaista prava sitnica koju možete učiniti za osobu koju volite. Stvar je samo vaše želje, a kada imate želje nekoga usrećiti sve se da napraviti s lakoćom.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori