Trend

Modna pravila koja to više nisu

lifeX.hr

Modna pravila koja su nekada vrijedila sada više ne vrijede. Ono što je vrijedilo za naše bake i mame, sada je samo stvar prošlosti. Zapravo, uopće nije loše kada se pravila lome i stiže nešto novo. Došlo je vrijeme da žene izraze svoju osobnost i ovaj svijet naprave drugačijim i zanimljivijim.

Koja su to pravila koji više ne vrijede:

1 Nikada ne miješajte printove
Ovo pravilo je pravilo otišlo u zaborav s obzirom na činjenicu da je danas baš IN miješati različite otiske. Modna  pista je puna predivnih kreacija koje vrve od boja i različitih printeva.  Dovoljno je pogledati kako to rade Stelle McCartney, Prada, Burberry , Prorsum, Dolce & Gabbana i mnogi drugi. Dobro iskombinirani printovi daju odjeći dinamiku, zanimljivost i svakako jedinstveni dodir osobnosti.

2  Što ste stariji suknja bi trebala biti sve duža
Danas, uz pomoć kozmetike i tehnologije, žene sa četrdest mogu izgledati dovoljno mladoliko i lijepo da si mogu priuštiti obuće sve što ima padne na pamet.  Na primjer, Jennifer Aniston, Andie McDowell ili Claudia Schiffer izgledaju mlađe nego neki od naših prijatelja u 20-im godinama. Osim toga, kako Joan Collins  jednom rekla: ‘Starost je samo broj.’ Ako vaše noge izgledaju sjajno, stavite ih u prvi plan!

3 Treba uskladiti cipele i torbu
Prije nekog vremena ovo je bilo jako važno pravilo i teško ga je bilo slomiti. Sada sve se promijenilo i više se ne morate zamarati takvim stvarima. Sada možete učiniti upravo sasvim suprotno: napraviti kontrast.

4 Nikada ne treba nositi čarape na sandale
Mnoge žene nose čarape i hulahopke na cipele s  otvorenim vrhom, uključujući i zvijezde poput Rihanne i Alexa Chung. Takva kombinacija može izgledati  odlično ali budite sigurni da čarape nemaju ružne  šavove.

5 Donje rublje ne smije se vidjeti kroz odjeću
Danas su dizajneri su stvorili puno modernih odjevnih predmeta od prozirnog materijala koji pokazuje sve što nosite ispod. Nema ništa loše u tome, samo u tom slučaju koristite stvarno lijepe grudnjake. Što se tiče hlača i suknji stanje je nepromijenjeno, bez obzira koliko lijepe gaćicenosili nije umjesno da se vide. Ali zato hlačice mogu spasiti stvar.

via: millionlooks.com

Pogledajte: Torbe duginih boja

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori