Hoteli/restorani

Mladost dolazi u Opatiju

lifeX.hr

Hostel 3

Divno je kada možemo pisati o lijepim stvarima, a pogotovo kada se takve stvari događaju baš kod nas.

Kada pomislite na Opatiju, što vam prvo padne na pamet? Vjerojatno opatijska ljepota, more, sunce, divni parkovi, puno cvijeća, terasa, skupi hoteli, kongresi i mnoštvo inozemnih penzionera koji si sve to mogu priuštiti.

Da, možda je to tako nekada bilo, ali više nije! Ovih dana svoja vrata potpuno drugačijoj klijenteli otvorio je prvi hostel na opatijskoj rivijeri zvan LINK i to u samom centru Lovrana. Cijela ideja je da ovaj veseli i prpošni hostel privuče nove, mlade, urbane putnike prepune svježe, živahne energije, a  to je baš ono što je falilo na ovim prostorima. Cjelokupni projekt koji je došao 5 milijuna eura investirala je grupacija Milenij hoteli.

Novouređeni hostel ima 114 ludo skockanihdvokrevetnih i trokrevetnih soba, a svaka soba raspolaže vlastitom kupaonicom čime se razina usluge i koncept uobičajen za hostelski smještaj diže na višu razinu. Hostel je smješten svega nekoliko koraka od glavne lovranske plaže i nekoliko minuta pješice od stare jezgre. U sklopu hostela, uređena je i self-service praonica za goste, recepcija s blagovaonicom, bar s vanjskom terasom, kao i bar na gornjoj terasi s predivnim pogledom na more i cijeli Kvarner. Uz to hostel raspolaže i vlastitim parkingom i garderobom.

Cijeli projekt uređenja interijera i eksterijera realiziran je u suradnji s talijanskim dizajnerima, a svaki kat  ima svoju priču i karakteristične boje, kao i specijalnu rasvjetu. Sukladno tome i eksterijer je prekrasno uređen i odiše pravim opatijskim ugođajem.

Ovaj zanimljivi hostel zamišljen je kao centralno mjesto održavanja raznih urbanih festivala, radionica, projekcija i drugih događanja koji će okupljati mlađu populaciju (a i one koji se osjećaju mladi) iz cijelog svijeta. Iako u kategorizaciji hostela ne postoje zvjezdice zasigurno se može reći da bi ih LINK imao pet.

A sada se sigurno pitate a koliko sve to košta? Cijene su doista prihvatljive, od 12 eura u zimskim mjesecima,  do 23 eura u ciku sezone.

I što kažete? Samo možete spakirati kofere i ravno Lovran! Neodoljivi vikend čeka na vas!

Hostel 1

Hostel 2

Hostel 4

Hostel 6

Hostel 7

Hostel 8

Hostel 9

Hostel 11

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori