Interier

Microsoft uredi u Beču

lifeX.hr

 Ne, ne želimo vas s ovim slikam rastužiti, niti ubiti u pojam kada pomislite na vaše urede ili radne prostore. Mi ipak živimo u opljačkanoj zemlji Hrvatskoj i treba proći još puno, puno vremena da naše gospodarstvo shvati što znači imati poticajni prostor i zadovoljne i motivirane radnike. Do tada ćemo još uvijek slušati retoriku  polu-menadžera koji  na svakom sastanku izgovaraju onu kako moramo biti sretni što uopće radimo. To je naša tužna ali istinita stvarnost, ali nećemo o tome.

Hajmo nešto veselije i dakako ljepše. U Beču je otvoren novi headquarters poznatog i bogatog Microsofta.  Čast da im projektiraju poslovni prostor dobio je studio INNOCAD Architektur. Njihov projekt se svidio ekipi iz Microsofta i rezultat je ovdje.

Kao što vidite u galeriji, prostor je ogroman i svega ima, od kancelarija do prostorija za zabavu, odmor i druženje.  Dizajnerski savršeno, svaki dio dio prostora ima svoju priču, a sve zajedno uklopljeno u modernu impresiju poslovnosti. Ono što se nama ne sviđa je nedostatak prozora, iako je u onom dalekom zapadnom svijetu to zanemarivo, nama u Europi, a još više na Balkanu puno znači imati prozor i pogled kroz njega pa makar i u drugo dvorište. Ništa ne može zamijeniti sunčevo svjetlo i pogled na komad neba.

Eto kako vidite ništa nije idealno, pa sada možete mirne duše sutra na posao u svoje svakojake poslovne prostore, nasmješeni i sretni. Vi barem imate prozor!!!!

via:innocad.at

Pogledajte: Heiniken-uredi u NY čista pivska raposdija i Kako je raditi u SKYPE-u!!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori