Šareno

Mi vjerujemo u čuda, a i Jacques također

my friend

Točno u 14:00 sati na Drugom programu Hrvatskog radija, u emisiji Svijet diskografije, hrvatski predstavnik Jacques Houdek predstavio je svoju pjesmu My Friend. Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques, Siniša Reljić i Tony Malm, dok su na tekstu radili Jacques, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.

Nakon premijere, voditelj Zlatko Turkalj je održao kratki intervju sa Jacquesom i Željkom Mesarom (voditelj projekta Eurosong), a telefonskim se pozivom punim hvale javila Tereza Kesovija. Istodobno, na YouTubeu je objavljen lyrics video, kojeg je režirao Dario Lepoglavec. Jacquesov portret je u videu crtala Deniss Grgić, koja je s Annamariom Gržetić ujedno ispisivala tekst.

– Raduje me što sam okupio sjajan autorski tim koji mi je svojim iznimnim talentom pomogao ostvariti zamisao pjesme za koju vjerujemo da će u najljepšemu svjetlu predstaviti našu domovinu – rekao je Jacques, te istaknuo kako je pjesma My friend pjesma njegova života i najbolje što je dosad napisao.

Pjesma je doista lijepa, a i spot je zanimljiv. Vjerujemo da će se i drugima svidjeti pjesma, a nama preostaje da poželimo našoj ekipi sve naj naj i naravno vjerujemo u čuda. Lijepo bi bilo pobijediti i opet donijeti Eurosong u Zagreb!

 

Mislite li da bi mogli pobijediti s ovom pjesmom na Eurosongu

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

Facebook komentari

  • Podijeli ovaj post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *