Šareno

Mi o disketama, a oni uživaju u 7D tehnologiji

kit

 

Da živimo u zemlji koja je negdje zaglavljena u periodu od 1941. do 1991. godine i još se borimo s ustašama i partizanima, pa malo uletimo u domovinski rat i ne mrdamo se dalje pokazuje i to što nam je domet ulaganja čine fontane koje blago rečeno i izgledaju kao da su iz prošlog stoljeća.

Dok mi tu stojimo i ne mrdamo, a naša dječica u školi još uče o disketama ona dalek razvijen svijet već živi u 7D tehmologiji. U Japanu već postoje 7D zoološki vrtovi gdje oko posjetilaca prolaze sve moguće životinje i to toliko stvarno da je doista zapanjujuće. U Dubajiu se daju već i 7D predstave koje su vrlo omiljene.

Zamislite samo kako će neka buduća pokoljena učiti u tim razvijenim zemljama gdje političari ne kradu sve što mogu, ne zapošljavaju svu svoju rodbinu gdje mogu i umiju već se brinu da u državi koju vode svima bude dobro. Ti klinci tamo odavno su zaboravili knjige, a uskoro će i tablete jer će učiti gledajući 7D projekcije. Napoleon, kraljevi, gradovi, svemir, molekule, DNA, sve što se može zamisliti biti gotovo opipljivo.

Kako će to biti genijalno!!

Nama se posebno sviđaju ovi virtualni zoološki vrtovi jer se nadamo da će s njima ovi klasični zoološki vrtovi koji u zatočeništvu drže jadne životinje konačno otići u zaborav i da će sve životinje napokon biti slobodne.

Facebook komentari

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *