Moda

Majice koje nas vraćaju u djetinjstvo i igru


Svi znam kako mnogo mladih odlaze iz Hrvatske u potrazi za boljim i uspješnijim životom, no postoje i mladi koji ostaju ovdje i pokušavaju napraviti nešto više bez obzira na situaciju.

Takve su i sestre koje se kriju iza Lalastyla Vesna i Sanja Mrvelj. Sanja kreira, a Vesna je spretna i uspješna s fotoaparatom. Tako su  udružene osmislile mini ljetnu kolekciju Tshirt majica s kojima nas žele potaknuti da malo zastanemo u strci za svojim ciljevima, da se sjetimo svoga djetinjstva, prvih ljubavi i razigranosti srca. Upravo zbog tog je Sanja osmislila tri motiva, dječju ljuljačku, zaigrane pande i klupa s dvoje zagrljenih koje je nacrtala Iva Franjić.

Sve su to motivi koji nas pozivaju probuditi dijete u sebi koje bez obzira na naše godine uvijek čuči negdje u nama i čeka da ga otkrijemo, te pustimo neka nas bar na tren oslobodi naših utega, okova i neminovnog stresa koji je sastavni dio “odraslog” života. Kako kaže Sanja: “Ljuljačke nas vraćaju u doba kad smo bile klinke i kad je život bio bezbrižan i sretan, zašto se ne bi i sada osjećali takav žar bez obzira na situacije. Sve e to u nama.”

Dakle ovo ljeto podjetinjite, nabacite veliki osmijeh, pustite ljubav u srce i dopustite sebi bit slobodni.

Lalastyle na FB

Facebook komentari

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *