Arhitektura

Magarac bio tko se nije skrio!

lifeX.hr

04

Svatko od nas ima svoju najluđu maštu u kojoj  sanjari o svojoj kući iz snova. Tako je jJedan mladi japanski umjetnik nacrtao skicu svoje kuće iz snova i predao arhitektima da njegovu ideju sprovedu u djelo.

Kocka, kocka, kockica, kakva ludnica

Ova luda kuća nalazi se u mjestu Nishi-ku, Yokohama, Kanagawa, Japan. Nismo baš sigurno zašto toliko imena ima, no da skratimo, bitno je znati da je kuća u Japanu. Kako je tamo veliki problem prostora, nimalo nije za čuditi se što okolina oko kuće nije baš reprezentativna i što sve izgleda nekako zgurano.

20 čuda arhitekture

Kućica za dobru kondiciju

Ako zanemarimo tu činjenicu i koncentriramo se samo na ideju i tlocrte predstavljane kuće, morate priznati da su zaista totalno ludi. Tko prvi puta dođe u goste, vjerujemo da će se teško snalaziti u svim ovim stepenicama i međuprostorima. No, očito ovom mladom umjetniku to je nešto totalno cool i zapravo uživa u tom „kaotičnom“ rasporedu koji sigurno ne odgovara onima naviknutim na klasične interijer u kojima tek jedne stepenice vode na kat iznad.

Zapravo, kada malo bolje razmislimo ovo je idealan prostor za igrati se skrivača….kako ono ide….magarac bio tko se nije skrio!!!  😆

via: homeadore.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori