Ideje

Ludi načini kako iskoristiti fotke

lifeX.hr

Imate puno dragih slika? Ma tko ih nema.  Najčešće su sve te naše drage slike zarobljene negdje u nekim velikim albumima ili čak razbacane po policama, a sve više i po mnogim fajlovima u našim kompjutorima. Zar ne bi bilo ljepše da su nam negdje na oku pa da se svakodnevno inspiriramo s njima. Da nam vrate divna sjećanja s putovanje, rođendana, raznih predivnih događanja, da se utapamo u osmijesima i sjajnim pogledima dragih osoba. Slikama je mjesto u našim životima, a ne negdje u nekim skrivenim, zabačenim kutovima.

Naravno da vam za to ne trebaju klasične i uobičajene fore kao što je okvir i staklo. A ne, maknite se od toga, postoji bezbroj drugačijih načina kako slike unijeti u naš prostor i postaviti ih uokolo. Što ćete odabrati ovisi o vama. Potrebno vam je samo malo alata i pomoćnog materijala pomoću kojeg ćete sve te slike pričvrstiti po zidovima ili možda postaviti u staklenke!

Ma pogledajte samo koliko ludih ideja vam nudimo. Oplemenite prostor, i oplemenite si život, i kada ih vidite ovako vesele, svaki puta se nasmiješite i uživajte u njima!

via: homedit.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori