Produkt

Ljepše kuhanje uz aparate koji su dizajnirali Dolce&Gabbana

lifeX.hr

Koliko god bismo željeli, većina nas ne dobiva mnoge – ili bilo koje – šanse nositi odjeću slavnih dizajnera. No, možda s kućanskim aparatima budemo imali više šanse.  Slavni dvojac Dolce & Gabbanebudružio se s tvrtkom SMEG, talijanskom tvrtkom za kućanske aparate, kako bi razvio liniju doista lijepih malih kuhinjskih aparata.

Ova posebna dizajnerska zbirka se zove “Sicilija je moja ljubav”, a dizajni su ovim dizajnom podarili odu u južnoj Italiji, koju Domenico Dolce i Stefano Gabbana nazivaju domom. Njihova ideja je bila da dizajn  odražavao sicilijansku folklor i uključuje ​​važne simbole poput limuna, bodljikavih krušaka i lišća acanthusa.

Svi aparati odišu retro stilom pa se nadamo da će uz njih i domaćice kuhati bolje i da će se iz kuhinja pronositi zamamni mirisi baš kao i iz doba naših baka.

Nadamo se samo da neće biti previše skupi i nedostižni većini. Cijela zbirka “Sicilija je moja ljubav” na tržištu će se pojaviti u listopadu.

Eto, ako si ne možemo priuštiti njihovu haljinu možda budemo mogli aparat pa ćemo više vremena provoditi doma kuhajući 🙂

 

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori