Trend

Lijepe ruke odaju njegovanost i ženstvenost

lifeX.hr

Hand with pink orchid

Lak za nokte

Konstantna upotreba laka za nokte rezultira žutim noktima. Izbjegavajte korištenje laka za nokte koliko je god to moguće. Čisti, zdravi, ispolirani i sjajni nokti su puno ljepši prizor. No ako volite lak u boji obavezno koristite podlak.

Grubi dlanovi

Kada imate grube dlanove, možete ih uljepšati primjenom ovog jednostavnog tretmana. Uzmite jednu žlicu šećera i jednu žlicu bilo kojeg ulja ili soka od limete. Pomiješajte dobro i masirajte ruke oko 15 minuta.

Rukavice

Nosite rukavice kad izlažete svoje ruke u bilo kojim otežanim uvjetima. Zaštitite vaše ruke od štetnih kemikalija za čišćenje, uz pomoć rukavica. Zimi obavezno nosite rukavice, kako bi zaštitili ruke od niske temperature i vjetra.

Sunčeva svjetlost

Česta izloženost sunčevoj svjetlosti dovodi do opekotina. Zaštitite vaše ruke primjenom kreme za sunčanje svaki put kad idete van na sunce. Možete vratiti koži njezinu prirodnu boju primjenom soka od rajčice ili soka od limete.

Mekane ruke

Med je izvrsna krema i često se koristi u domaćim lijekovima kako bi dobili glatku, podatnu kožu. Dvije žlice meda pomiješajte s jednakom količinom maslaca. Nanesite ovu smjesu na ruke oko 15 minuta prije ispiranja.

Uljna kupka

Ako imate suhe i grube ruke, možete ih učiniti mekanim uz pomoć uljne kupke. Zagrijte maslinovo ulje i držite ga u posudi. Umočite ruke u ovu posudu i držite ruke 10 minuta

Vaselin

Ne zaboravite na nešto vrlo staro i isprobano, a to je vaselin. pogotovo nakon sunčanja i kupanja. Kako bi ga oplemenili u vaselin možete doadti malo ulja nočurka. Ovo će biti savršena za vešr ruke, a i tabane dok ležite na plaži.

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori