Moda

Lamarpe brend probuditi će divu u vama

Kada gledamo stare filmove i sve one predivne žene u njima uvijek zaključimo kako su žene nekada bile prave dive. Tada većina nas poželi da žene ponovno postanu ženstvene, putene, prave dame s manirama.

Možda je baš neki takav stari film inspirirao Petru i Mariju kada su odlučile pokrenuti svoj modni brend i podariti ženama baš taj pomalo zaboravljeni profinjeno-ženstveni izgled. I tako je nastao Lamarpe.

Djevojke kažu kako kada stvaraju fokus im je na modele haljina koje prate liniju tijela i naglašavaju žensku siluetu. Haljine su pomalo minimalističke, čistih linija s nesvakidašnjim detaljima koji svakoj haljini daju onaj VAU efekt zbog kojeg ih poželite imati.

Prvu kolekciju kreirale su prošle godine za jesen/zimu i svakoj od svoji haljina podarili ime, pa tako možete pronaći haljine Melania, Kory, Alessia, Tessa, Gloria, Irina, Amadea (nama najdraža).

Za ovo ljeto dizajnirale su novu Capsule summer kolekciju   inspiriranu ljepotama Hrvatske, spoj urbanog i tradicionalnog. Ova mala ali slatka kolekcija sastoji se od trendovskih komada koji su nastali kao rezultat igranja ovosezonskim hitovima u modnom svijetu: čipkom, pomponima, prugicama, volanima i nezaobilaznim gingham uzorkom, sitnim kariranim kvadratićima.

Uopće ne sumnjamo da će Lamarpe haljine zapaliti srca mnogih dama koje će ovo ljeto poželjeti ukrasiti svojom ženstvenošću dok sa osmijehom nježno njišu bokovima u ritmu svojih koraka. Ima li boljeg načina da probudite divu u sebi?

 

 

 

Facebook komentari

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *