Trend

Lako i jednostavno se riješite podbratka

lifeX.hr

podbradak

Podbrdak je nešto što nitko ne voli. Mnogi ljudi imaju podbradak zbog debljine, no mnogi ga imaju i zbog opuštenosti mišića. Takvom podbratku možete stati na kraj vrlo lako. Trebate biti samo malo uporni i vježbati. Svaki dan par minuta i vaš će podbradak nestati već za mjesec dana.

Vježbati možete dok sjedite i gledate televizor jer su vježbe vrlo jednostavne. Za početak trebate zagrijati mišiće tako što ćete lagano povlačiti bradu naprijed i nazad 5-7 puta. Tada otvorite usta i gornju usnu uvucite prema unutra i lagan bradu gurajte prema van.

Između svakih vježbi odmorite mišiće tako što ćete donju vilicu spuštati i dizati, gore dolje.Tada dignite glavu i gledajte u strop te ga ljubite tako što ćete pri poljupcu usne gurati prema gore i što više isteći mišiće vrata.

Za sljedeću vježbu trebate koristiti jezik. Isplazite ga van i pokušajte s njim dotaknuti vrh nosa. Dok to radite osjećat ćete kako vam se donji mišići stišću.

Stisnite prste u pesnicu (kao na videu) i stavite ih pod bradu gurajući rukama bradu prema gore, a istovremeno svom snagom bradu gurajte prema dolje dajući otpor rukama.

Glavu okrenite u stranu i što jače izbacite donju vilicu van tako da osjetite zatezanje mišića vrata. To isto ponovite na drugoj strani.

Svaku vježbu ponovite za početak 5-7 puta, a onda broj ponavljanja možete povećati. Ako budete uporni i disciplinirani tako da vježbe radite svaki dan vaš podbradak će lagano nestajati i za mjesec dana biti će već vidljivi rezultati.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori