Kreativnost

Kuglice kojima možete dotaknuti srca

lifeX.hr

kuglica

Umjesto ludog trčanja po šoping centrima i izbezumljenog traženja poklona koji se na kraju svede na ono “daj što daš” jer se na kraju izgubite u hrpi svega, odlučite se za nešto sasvim drugo.

Blagdani su i lijepo je svojim dragima pokloniti nešto lijepo ili urediti svoj dom i podariti mu taj čar blagdana. Naš prijedlog je da okupite ukućane i budete kreativni. Za napraviti ove divne kuglice dovoljno je otići u specijalizirane trgovine za hobiste kojih danas već ima jako puno pa ih je lako naći.

Kako zamotati poklone s maštom

Trebate kupiti plastične kuglice, boje i sredstvo za raspucavanje, te trakice za mašnice. Božićne motive možete naći na salvetama ili ih možete i isprintati.

Motive sa salveta ćete lakše zalijepiti u kuglice jer su izrazito tanke pa se mogu prilagoditi podlozi. Ako želite personalizirane slike, možete ih i isprintati na obični papir. Kod printanja pazite na veličinu slike jer moraju odgovarati veličini kuglice. Da bi dobili sliku koja je prilagodljiva morate je izrezati i staviti u vodu. Nakon minutu, dvije, izvadite sliku iz vode i s licem stavite na prozirnu foliju, a višak papira s leđne strane nježno prstima izgulite. Slika koja je ostala zalijepite u kuglu i tek onda skinite foliju.

Ovdje su samo neke od ideja kako to može izgledati, a vi se samo prepustite mašti. Vratite pravi duh blagdana, uživajte u obiteljskom druženju i stvaranju poklona koji će rastopiti srca vaših najmilijih.


Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori