Arhitektura

Impozantna kuća na stupovima

Zašto ukopavati kada postoje stupovi

lifeX.hr

 

 Danas su arhitekti zaista maštoviti, sve što ima padne na pamet uz današnju tehnologiju i materijale izgleda, sve je moguće realizirati. Tako je moguće da imate kuću podbočenu na stupove, 36 metara iznad tla. Studio Artas   je osmislio ovu kuću koja se nalazi u Brisbane u Australiji. Kako njeni prozori gledaju na vrhove drveća nazvali su je Treetop. Na ovoj visini u kući stvarno možete biti slobodni jer osigurava veliku razinu privatnosti i ne morate se bojati da će neko došetati do vašeg bazena koji također stoji na stupovima.

Kako kažu arhitekti, ova kuća je mjesto gdje se nebo, voda i prostor stapaju u jedno i imate sve što treba, tri garaže, prostor za zabavu, spavaće sobe, dječji dio, dio za goste, urede i naravno terasu s bazenom, vinski podrum, kino sobu. Sve je puno stakla, nehrđajućeg čelika, drveta, kamena koji su međusobno savršeno ukombinirani.

Ova kuća bila bi savršena na nekim od strmih kameni predjela uz naše lijepo more, ili na nekom od otoka. Kakva bi to tek ljepota bila, gdje god baciš pogled oduzmeš se od ljepote!

Pogledajte: Samo bacite pogled na pogled iz bazena

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori