Ideje

Krletke kao ukras

lifeX.hr

krletka1

Da bi ukrasili svoj stan možete koristiti mnoge stvari koji naizgled i nisu baš namijenjene dekoraciji već ima je primarna svrha apsolutno nešto drugo.

Takva jedna slatka stvarčica koju možete iskoristiti na stotine načina je i krletka. Ne trebaju vam nikakve žive ptičice u njoj, već naprotiv, treba vam mnogo toga drugačijeg. No, ako baš želite, može i po koja umjetna ptičica.

U našoj galeriji možete vidjeti na koje sve načine možete iskoristiti krletku. Ako nemate krletku možete je potražiti na sajmovima starina ili u nekim specijaliziranim trgovinama. kada krenete s dekoracijom, stvar je u tome krletku stavite u nesvakidašnji kontekst.  Pa tako u njoj možete poslagati knjige, koristiti je kao svijećnjak ili lampu. Možete je iskoristiti da u nju postavite biljke, ili je možete umotati u lampice i poslagati leptiriće po njoj. Jednako tako odlično izgleda kao luster ili mjesto u kojoj će te skupljati račune. Koristite i razne trakice, čipku, lan, zapravo sve što vam padne na pramet kako bi je dodatno uljepšali. Samo jedno je bitno, ovdje nema ograničenja!

Pogledajte sve ove predivne sličice i izaberite nešto za sebe!

krletka2

krletka6

krletka7

krletka8

krletke3

krletke4

krletke5
krletke11

krletke a

krletka b

krletka d

krletka e

krletka f

krletka g

krletka h

krletka j

krletka k

krletka l

krletka v

krletka w

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori