Šareno

Krevet koji se sprema sam

Ne ovo nije nikakva prvoaprilska šala ili nešto slično, postoji krevet koji se zaista sam posprema. Priznajte da ste o tome maštali nebrojeno puta. Svako jutro  se samo izvučete iz kreveta, a ako nemate mame, žene, kućne pomoćnice i tome slično bilo bi divno imati nekoga tko će krevet složiti da kada dođete navečer u svoj krevet da vas dočeka složen i poravnat.

Sada to može napraviti sam krevet. Ok, plahtu i dalje morate natezati sami, jastuke ne smijete baš jako razbacati po krevetu jer neće biti u dometu  „krevetne spremilice“ pa ih neće uspjeti složiti, a pokrivač smijete zgužvati do određene mjere.

Zapravo ovaj samospremajući  krevet ipak nije za one nemirne koji bukvalni „rasture“ krevetninu, već za one umjereno-burne spavaće. Ovi “rasturaći” će i dalje morati krevet spremati sami ili imati kraj sebe nekog,a dovoljno dobroga, koji će to napraviti umjesto njih.

Ali tko zna, priča se je pokrenula. Možda sutra netko usavrši ovaj patent pa ćemo jednoga dan imati krevet koji sam presvlači posteljinu i što-šta drugo radi!

Nadam se samo da ćemo dovoljno dugo živjeti da to doživimo  😆

Facebook komentari

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *