Šareno

Kokteli kao iz FS filma i još malo čudniji

lifeX.hr

coctel

Volite li koktele? Ma tko ih ne voli. Mojito, Margarita, Sex on the beach ili Cuba libre odavno su zaludjeli svijet. No gledajući iz kuta koktel bara Viscosity iz Stanthorpa u Australiji takvi kokteli su doista dosadni. Zašto tako misle? Sve će vam biti jasnije kada vidite njihove koktele.

Samo bacite poglekoktelid na gornju sliku, niste sigurni radili se o nekim čudnim kemijskim eksperimentima ili magijama čarobnjaka s nekog hollywoodskog SF seta, a zapravo ništa od toga nije točno. Ovo što vidite pravi je svijet Viscosity bara koji svojim koktelima uveseljava svoje goste pa nije ni čudo što ga  mnogi  nazivjau najluđim koktel barom na svijetu.

Prenosimo vam dio onoga što rade, a vi zavirite na njihovu facebook stranicu i oduševite se ostalim čudnovatim koktel kreacijama.

Kokteli izgledaju suludo, no nadamo se da su osim što mame pogledom  i ukusni ikao možda baš i ne izgledaju ovako dok ih se gleda.

Vjerujemo da će se nešto slično uskoro naći negdje i kod nas, a do tada možemo se samo iz daljine diviti ovim kreativnim remek djelima  barmena iz Australije.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori