Zvjezdane poruke

Kojoj zodijačkoj dekadi pripadate?

lifeX.hr

Zodijak se po dužini sastoji od 360 stupnjeva, dijeli se na 12 znakova, svaki znak ima točno trideset stupnjeva koji se može podijeli na tri jednaka dijela od po deset stupnjeva. Ovi dijelovi nazivaju se desetine ili dekade. Desetine su dodijeljene znacima istog elementa, kojem pripada onaj znak kojeg su dio. Tako su dekade u znaku Ovna povezane s Ovnom, Lavom i Strijelcem, dakle sve tri desetine reprezentirane su vatrenim znakovima. Svakom desetinom vlada vladar onog znaka kojem je dodijeljena, pa će u prethodnom primjeru, prvom desetinom vladati Mars (Ovan), drugom Sunce (Lav), a trećem Jupiter (Strijelac). Svaka dekada ima svoje značenje i može dodatno pojasniti karakter osobe i njezine sklonosti.

 

OVAN

I DEKADA (21.-30.3.)

Vladar Mars

Puni ste energije, strasti i entuzijazma. Život vam je prepun uzbuđenja i pothvata koji bude adrenalin, a ono što vam nedostaje jesu strpljenje i samokontrola. U ljubavi ste nagli, brzo planete, ali se još brže osjećajno ugasite. Pripazite na glavu, zube, oči i uši.

II DEKADA (31.3.-10.4.)

Vladar Sunce

Rođeni ste vođa, težite dominantnim ulogama, hodate svijetom uzdignute glave, čuvate svoj ponos i uživate u divljenju komplimentima okoline. Velikodušni ste i darežljivi. Imate mnogo prijatelja i aktivan društveni život. Posjedujete talent za zavođenje.

III DEKADA (11.-20.4.)

Vladar Jupiter

Aktivni ste i poduzetni. Težite visokim i uglednim pozicijama u društvu i na poslu. Veliki ste pustolov i istraživač- Imate sposobnost ostvariti svoje ideje i ideale. Na poslovnom putu čeka vas uspjeh i novac, a na intimnom planu brak iz ljubavi.

 

BIK

I DEKADA (21. -29. 4)

Vladar Venera

Obdareni ste fizičkom ljepotom, šarmom i senzualnošću. Ima nešto u vama što poput magneta privlači ljude u vau blizinu. Volite glazbu, modu, ukusan zalogaj i probrano vino. Erotični ste, zavodljivi i ne možete zamisliti život bez partnera i ljubavi.

II DEKADA (30.4.- 9.5.)

Vladar Merkur

Komunikativni ste, elokventni, možete biti uspješni u pisanju, dizajnu, trgovini i odnosima s javnošću. Imate mnogo hobija. Dosta rano počinjete zarađivati za život. Vaše veze uglavnom počinju iz prijateljstva i bitno vam je da s partnerom dijelite iste interese.

III DEKADA (10.-20.5.)

Vladar Saturn

Vaše ambicije su velike. Mnogo vam znači materijalna sigurnost i profesionalni uspjeh pa mnogo energije ulažete u to područje života. Prilično ste uporni, tvrdoglavi i neprilagodljivi. Ne prepuštate se lako osjećajima, sumnjičavi ste i oprezni.

 

BLIZANCI
I DEKADA (21.-31.5.)

Vladar Merkur

Komunikacija, obrazovne ustanove, zabavna industrija, rad u medijima su samo neka od područja u kojima biste mogli ostvariti uspjeh. Brbljavi ste, duhoviti, simpatični, volite da vam se dive zbog pameti, a i gestikulacija vam je prilično živahna. Čuvajte živce.

II DEKADA (1.-11.6.)

Vladar Venera

Uživate u zavođenju, znate kako se svidjeti drugima, uvijek ste u centru zbivanja, imate mnogo poznanika, a malo pravih prijatelja. Slijedite modne trendove. Bivanje u dugoj vezi vam brzo dosadi.

III DEKADA  (12.-20.6.)

Vladar Uran

Inteligentni ste, domišljati, privlače vas ljudi jakog karaktera i neobičnog načina razmišljanja. Imate mnogo talenata i možete raditi više stvari istovremeno. Volite svoju slobodu i nije vas lako zadržati na jednom mjestu. Veze su vam pune uspona i padova.
RAK
I DEKADA (21.-30.6.)

Vladar Mjesec

Romantični ste, osjećajni i intuitivni. Odani ste obitelji i tradicionalnim vrijednostima. Raspoloženje vam se u danu promijeni i po nekoliko puta. Sanjarskog ste duha i brižni prema onima koje volite. Krijete osjećaje, ranjivi ste i bojite se emocionalnih povreda.

II DEKADA (1.-11.7.)

Vladari Mars i Pluton

Dok su u djetinjstvu povučeni i stidljivi, u zreloj dobi se pretvaraju u samosvjesne ratnike, ne dopuštajući da ih se više povređuje i omalovažava. Teško se nosite s burom emocija i strasti koje krijete od drugih. Velikodušni ste, osjetljivi, nekad arogantni i provokativni.

III DEKADA (12.-22.7.)

Vladar Neptun

Vi ste umjetnička duša kojoj je život nezamisliv bez dobre knjige, plesa, glazbe. Volite more i vodu, to vas opušta. Skloni ste iluzijama, osobito kad se zaljubite. Ne plaši vas samoća, ali silno strahujete od gubitka ljubavi i voljene osobe, stoga se teže upuštate u veze.

 

LAV

I DEKADA (23.7.- 2.8.)

Vladar Sunce

Teatralni ste, znate se nametnuti, privući pažnju, zavesti, pokazati svoju samosvijest i raskoš svog karaktera. Ne podnosite autoritete, iako svoj rado namećete drugima. Volite djecu, igru, zabavu, lijepe stvari i život na visokoj nozi. Čuvajte srce i krvožilni sustav.

II DEKADA (3.-12.8.)

Vladar Jupiter

Velikodušni ste, optimistični i zabavni. Znate rukovati s novcem i u pravilu on lako dolazi u vaš život. Imate visoke moralne principe, cijenite istinu i iskrenost. Jedan dio života možete provesti u inozemstvu. Kroz života imate  mnogo ljubavnih veza.

III DEKADA (13.-22.8.)

Vladar Mars

Energični ste, strastveni, aktivni i odlučni. Ne podnosite monotoniju i uvijek ste u potrazi za nekim novim iskustvom. Teško kontrolirate osjećaje, a ljubavni život vam je buran i nepredvidiv. Najveća opasnost zdravlju vam je suludi i stresni ritam života.

 

DJEVICA

I DEKADA (od 23.8.-2.9.)

Vladar Merkur

Mnogo razmišljate, dugotrajno analizirate, sve želite isplanirati i ništa ne prepustiti slučaju. Cijenite kvalitetu i izvrsnost. Trudite se dati najbolje od sebe u svemu što radite. Veliki ste radoholičari. Susprežete osjećaje i nekad se ne znate zauzeti za sebe.

II DEKADA (3.9.-12.9.)

Vladar Saturn

Djelujete hladno i  proračunato, kontrolirate emocije i često ste pretjerano sumnjičavi i oprezni. Skrivate osjećaje u strahu da ne budete povrijeđeni. Racionalno raspolažete s novcima. Bitna vam je financijska stabilnost, a u emocije se ne pouzdajete previše.

III DEKADA (13.-22.9)

Vladar Venera

Pedantni ste, istančanog ukusa, uvijek lijepo odjeveni i pomno dotjerati. Imate smisla za diplomaciju, ne volite grubost i prema svima se trudite biti ljubazni. Dobri ste u svom poslu. Bježite od intenzivnih osjećaja, a partnera promatrate kritičkim okom.

 

VAGA

I DEKADA (23.9.-2.10)

Vladar Venera

Imate čaroban osmjeh, neodoljiv šarm, a lijepim riječima otvarate sva vrata. Brak i ljubav su vam iznimno važni. Naprosto ne znate i ne možete biti sami. Po prirodi ste neodlučni i nesamostalni. Često se bavite poslovima koji su vezani uz ljepotu ili žene.

II DEKADA (3.-12.10)

Vladari Uran i Saturn

Iza ljubazne prirode krije se snažan karakter. Koliko god vas život udarao, uvijek ćete ostati na nogama. Vi ste kao željezna šaka u baršunastoj rukavici. Kad vas se naljuti znate biti opasni i nemilosrdni. Ambicija vas može odvesti na put poslovnih uspjeha.

III DEKADA (13.-22.10)

Vladar Merkur

Možda vas život nije mazio, no inicirao vas je na put samoostvarenja i osobnog razvoja. Nadareni ste za glazbu, ples, glumu. Dugo zadržavate mladolikost i vitalnost. Zbog nedostatka inicijative skloni ste propustiti neke životne prilike.

 

ŠKORPION

I DEKADA (23.10.-2.11.)

Vladar Mars

Često posjedujete iznimne sposobnost, ponekad i one nadnaravne. Snažnog ste karaktera, strastveni ste i uvijek željni izazova i dokazivanja. Znate biti osvetoljubivi i ljubomorni. Možete se baviti visoko stresnim ili rizičnim poslom. U ljubavi niste osobito vjerni.

II DEKADA (3.-12.11.)

Vladar Neptun

Koliko god teško proživljavali emocionalne bure i oluje, na vama to neće biti vidljivo. Imate veliku moć samokontrole, ali i karizmu kojoj je teško odoljeti. U jednoj životnoj fazi možete naginjati misticizmu. Duboko ste intuitivni, kreativni i inteligentni.

III DEKADA (13. studenog -21.11.)

Vladar Mjesec

Samozatajni ste, ali i vrlo maštoviti i osjetljivi. Zračite seksepilom, zavodite pogledom kojem je nemoguće odoljeti. Iako znate biti autodestruktivni i možete proći kroz teže životne krize, imate veliku sposobnost regeneracije. Neuništivi ste!

 

STRIJELAC

I DEKADA (22.11.-1.12.)

Vladar Jupiter

Krasi vas veliki optimizam, žeđ za znanjem, interes za daleka putovanja i druge kulture. Imate nos za biznis i stjecanje novaca. Znate uživati u životu, omiljeni moto vam je – živi i pusti druge da žive. Sreća vas često čeka daleko od mjesta u kojem ste rođeni.

II DEKADA (2.-11.11.)

Vladar Mars

Možete doći u posjed tajnih znanja, izučavati prošlost i drevne narode, te se baviti poslom koji će u drugim ljudima buditi svijest o njihovoj ulozi u životu. Ne podnosite kad vam netko nameće autoritet ili vas se sputava. Rano odlazite iz roditeljskog doma.

III DEKADA  (12.-21.12.)

Vladar Sunce

Težite uspjehu. Morate postići nešto više, biti iznad prosjeka. Tašti ste, ne podnosite kritike. Iako imate mnogo prijatelja, od toga vam je važniji vaš slobodan prostor. Volite prirodu, putovanja, zanima vas filozofija, istraživački poslovi, tuđi običaji i strane kulture.

 

JARAC

I DEKADA (23.-31.12.)

Vladar Saturn

U vašem životu je sve pohod, i bez obzira na to koliko tisuća kilometara morali prijeći, nećete odustati dok ne dođete do cilja. Uporni ste, dosljedni, ozbiljni i odgovorni. Rano u životu se suočavate s odricanjem, no to je samo vaš uspon do vrhunaca.

II DEKADA  (1.-10.1.)

Vladar Venera

Rano sazrijevate, ugodno se osjećate u društvu zrelijih i iskusnih osoba. Racionalni ste, štedljivi, no postoji mogućnost da vas zaslijepi raskoš, pa i pohlepa. ali nikad škrti. Dobro se snalazite u organizaciji posla i radu s ljudima. U ljubavi ste vjerni i dosljedni sebi.

III DEKADA  (11.-19./20.1.)

Vladar Merkur

Imate visoko mišljenje o sebi, mnogo ulažete u obrazovanje i karijeru. U zrelijoj dobi uživate u svojim postignućima. Težite duhovnom razvoju, no ni materijalna zadovoljstva nisu vam strana. Volite crni humor, ne pričate mnogo, ali uvijek nađete pravu riječ.

 

VODENJAK

I DEKADA (20.-29.1.)

Vladar Uran

Društveni ste, duhoviti, gladni naprednih ideja i neobičnih iskustava. Volite ljude, originalni ste, neposredni i za većinu teško nedokučivi. Duhom ste ispred svog vremena, volite znanost, znanstvenu fantastiku i sve što može uzbuditi i zaintrigirati vaš um.

II DEKADA (30.-8.2.)

Vladar Merkur

Komunikativni ste, neposredni, mnogo razmišljate i brzo pričate. Najbolje vam leže kreativni poslovi i timski rad. Volite društvo mlađih osoba, znate nasmijati i zabaviti svoje sugovornike. Na intimnom planu ćete često pomiješati ljubav i prijateljstvo.

III DEKADA (9.-18/19.2.)

Vladar Venera

U vama se odvija sukob između starog i novog, između želje da krenete dalje i ostanete tu gdje jeste. Možete mnogo postići u poslovima vezanim uz modu, dizajn, nove tehnologije. Koliko god da ste skeptični, ne prestajete istraživati sve što je novo i nepoznato.

 

RIBE

I DEKADA (19.-28.2.)

Vladar Neptun

Maštoviti ste, kreativni, možete biti nadareni za skladanje glazbe, pisanje stihova, za ples i glumu. Iznimno ste intuitivni, skloni idealiziranju i platonskim ljubavima. Nemate mnogo smisla za praktično, vjerujete prvom dojmu i svojoj intuiciji.

II DEKADA (29.2.-9.3.)

Vladar Mjesec

Romantični ste, ranjivi i emotivno nesigurni. Volite djecu, držite do obitelji i onih koje volite. Pomažete slabijima i nemoćnima. Teško odlazite iz roditeljskog doma. Majka ima posebnu ulogu u vašem životu. Zaljubljive ste prirode i vječitoj potrazi za srodnom dušom.

III DEKADA (10.-19.3.)

Vladari Mars i Pluton

Obdareni ste seksipilom i vrlo ste vješti u zavođenju. Posesivni ste prema voljenoj osobi i često ju pritišćete velikim očekivanjima. Intuicija je vaš vodič kroz život. Za vas je bitno da imate jasan cilj u životu te razrađenu strategiju njegovog ostvarenja.

Julijana Oremović

julijanaoremovic.com

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori