Trend

Koji je vaš omiljeni parfem?

lifeX.hr

5

Svaka žena ima svoj omiljeni parfem. Ta čarobna zlatna tekućina u lijepo dizajniranim bočicama neizostavni je sadržaj svake ženske torbe. Mnoge žene često ne mogu odoljeti novitetima pa doma na polici imaju poredane mnoge bočice koje koriste onako po filingu, kako se osjećaju taj miris uzmu.

No, bez obzira na sve nove mirise koji više manje dođu i prođu slavni Chanel 5 je miris koji ne prolazi. Još uvijek je zavodljiv i tako ženstven da rijetko koja žena može ostati imuna na njegove čari. Mnoge slavne žene su ga voljele,  Marilyn Monroe  je spavala umotana u njegove mirise, a  Brad Pitt je bio rijetki muškarac koji se može pohvaliti da je bio glavni u jednoj od Chanelovih kampanji prije 2 godine.

Sada je došao red na nove dame, kao što je Gisele Bundchen. Za Chanel 5 snimila je i vrlo zanimljiv spot u kojem glumi surfericu. Spot je snimljen  pod palicom režisera Baz Luhrmanna, a cijelu priču prati prekresna obrada pjesme  “You’re the One That I Want,” koju pjeva Lo-Fang. Uz Gisele tu je i glumac iz filma “Games of Thrones”  Michiel Huisman. Zanimljiva i romantična ljubavna priča, a ako još niste vidjeli kako to rade u Chanelu pogledajte, bez obzira da li mirišite na Chanel 5 ili ne. Njihova poruka je da Chanel 5 žene izabiru ljubav!

Nije loše zar ne?

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori