Muški svijet

Koje igrice žene priređuju muškarcima

lifeX.hr

zena

Dragi muškarci, uvijek čujemo kako pričate da žene vole komplicirati stvari, naročito kada su na početku neke veze. Tada vrlo rado stavljaju partnera na ispit, vole  raditi razne smicalice kad god im se pruža prilika i iskušavaju muškarce na razne načine ne bi li provjerile njegovu reakciju. Upravo zbog toga, početak veze, koliko god bio interesantan i zanimljiv, zna nekada i  buti pun intriga, upravo zahvaljujući damama. A evo spiska koje to igrice igraju najčešće.

Igra čekanja

Ne postoji žena na ovoj planeti koja nije usavršila igru u kojoj kasni i tako prisiljava muškarca da je beskonačno čeka. Ženama je to zabavno, zbog toga se osjećaju važne i dominantne u vezi. Jednostavno to je tipično žensko ponašanje.

Izmamljivanje komplimenta

Igra mamca je uobičajena kod većine žena koje su u dvadesetim ili tridesetim godinama. Žene često pitaju svoje muškarce da li izgledaju debelo u određenoj haljini. Ukoliko muškarac kaže da izgledaju popunjeno, to neće donijeti ništa dobro, a ukoliko odgovori “ne”, žene će osjećati da njihove partnere jednostavno nije briga. Stoga pazite što govorite, jer žene očekuju veliki kompliment za njihov izgled. Žene obožavaju komplimente od muškaraca. Koliko god se to muškarcima činilo nevažno,  svaka žena želi da je njezin muškarac žudi za njom.

Nedostižna žena

Ovo je još jedna igra koju svaka žena igra na početku veze, bez obzira na godine. Žena to radi da muškarca “spusti na zemlju”, da se osjeti važnom ili da sazna da li je vrijedan njene pažnje. Namjerno će propustiti odgovoriti na poruku, praviti se da imaju hrpe važnih obaveza, kako bi pokazale da su nezavisne i da nije lako zadobiti pažnju od nje.  Osim toga većina žena misli kako su „nedostižne“ žene veći izazov muškarcima i tako ih lagano „lože“! A u stvari i one jedva čekaju kada će se ponovno naći s muškarcem koji im je zapeo za oko.

 Ona treba pomoć

Većina žena zna obavljati određene poslove, ali ipak traže od muškaraca da to urade za njih, praveći se da ne znaju. Tako dobiju svu njegovu pažnju, a istovremeno muškarcima daju povod da se pokažu. Žene uistinu vole džentlmene, vole kada su muškarci spremni odraditi nešto za nju. Ponekada glumiti krhko žensko stvorenje koju će iz nevolje izbaviti moćan muškarac pravi je afrodizijak za svaku ženu.

Igra ljubomore

Žene vrlo često, kao slučajno, daju do znanja svome muškarcu kako su poželjne i  drugim muškarcima. U ovu igru često uvlače i svoje prijateljice koje u dogovoru trebaju u određenom trenutku poslati poruku ili nazivati telefonom kao da su neki tajni obožavatelji. Sva ova predstava trebala bi izazvati ljubomoru kod muškarca i rasplamsati njegovu želju.

To su otprilike igrice kojima se žene služe kako bi od muškaraca dobile ono što žele, ali kao što znate tu ženske igre ne prestaju  😆

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori