Šareno

Klub crvenih cipela proslavio svoj 2. rođendan

lifeX.hr

cc7

Klub crvenih cipela sinoć je u prostorijama Silver cluba proslavio svoj 2. rođendan i mi mu od sveg srca čestitamo. Članice kluba, kao i njihove gošće uživale su u lijepom i zanimljivom druženju s puno osmijeh, balona i tople ženske energije kako to inače i bude na njihovim druženjima.

Što zapravo je Klub crvenih cipelica?

Na to pitanje odgovorila nam je jedna od članica uprave Kluba i idejna začetnica Đurđica Marković.

“Ideja kluba nije prvenstveno poticanje biznisa već poticanje ženske osobnosti. Živimo u svijetu koji žudi za pravom ženskom energijom, čistom i putenom, baš onakvom kakvom odiše žena svjesna sebe i svojih ljepota!”

Članice Kluba su žene različite po dobi, interesima i onome čime se bave (poslovne žene, umjetnice, poduzetnice, novinarke, sportašice, glazbenice, liječnice …), dolaze iz različitih okruženja, no sve ih povezuje duh zajedništva, želja za dijeljenjem, učenjem i širenjem optimizma i vjere u bolje i vedrije sutra.

Glavna zadaća Kluba je da dijeljenjem životnih i poslovnih iskustava, znanja i vještina svojih članicama kroz tematska druženja, radionice, okrugle stolove, tribine i seminare, doprinese jačanju svijesti o odgovornosti žene za vlastiti život te razvoj društva u cjelini.

Naš cilj je da svaka žena bude uspješna, samo što se kod nas uspjeh vrednuje zadovoljstvom sobom i svojim životom, a ne tome što je netko postigao ili što ima” rekla je Đurđica sa velikim osmjehom.

Sinoć je osmjeh titrao na licima i mnogih drugih žena koje su se okupile na proslavi drugog rođendana Kluba, po njihovim licima vidimo da su uspjele!

 

cc2 cc3 cc4 cc5

cc6

fotografije: Mario Drausnik

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori