Trend

Klaunovska šminka pravi trend po internetu

lifeX.hr

Makeup1

Izgleda da su svi poludjeli za pokazivanjem fotki  na kojima se prikazuju faze šminkanja “prije i poslije”.  Ova priča ide i dalje, sada se toj pošasti  nakvačla još jedna. Ovo “prije” postaje pravi cirkus jer je klaunovski izgled postao pravi hit. Toliko je djevojaka koje su prave umjetnice pa svoje lice iscrtaju doista poput  klauna. Ali ne rade one to za zabavu! Ovo je najnovija fora kako dobit savršeno lice. Kada se sve te boje međusobno stope dobije se nešto sasvim drugo, savršeni make up.

Sve one slavne dame sjajnog tena zapravo ne rade ništa drugo nego šminkom istaknu konture lica i poput pravog umjetnika naslikaju lice kakvo žele. Igrajući se svijetlim i tamnijim nijansama naprave od lica što god žele.

Kao što vidite, šminka je doista čudo!

No, nakon svega postavlja se pitanje koliko je sve ovo malo pretjerano i trebaju li žene hodati sa tom debelom “žbukom” na licu, gotovo potpuno nacrtane? I na kraju krajeva čemu sve to? I sam malo šminke može se izgledati lijepo, jer koliko god se trudili ljepota dolazi iznutra i nema te fasada koja tu ljepotu može zamijeniti.

Vjerojatno ćemo jednoga dana doći i do toga i prestati s ovim klaunovskim glupostima!

 

 

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori